-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Draugų“ susitikime gyvai nepasirodęs aktorius atskleidė sergantis 4 stadijos vėžiu

Ilgai lauktame serialo „Draugai“ aktorių susitikime gyvai dalyvavo ne visi nariai – vienas iš jų pasirodė tik nuotoliniu būdu. Pasirodo, žymioje kavinėje dirbusio veikėjo Guntherio vaidmenį atlikęs aktorius Jamesas Michaelas Tyleris atvykti į susitikimą negalėjo, nes serga 4 stadijos vėžiu, praneša NBC.
Jamesas Michaelas Tyleris, serialo „Draugai“ akimirkos
Jamesas Michaelas Tyleris, serialo „Draugai“ akimirkos / Vida Press nuotr.

59-erių metų aktorius „NBC Today“ atskleidė, kad jam vėžio diagnozė buvo nustatyta 2018 m. rugsėji. Nuo to laiko liga išplito ir po kitas kūno dalis, įskaitant kaulus ir stuburą.

J.Michaelas Tyleris, kuris „Draugų“ seriale vaidino kavinės „Central Perk“ vadovą, atskleidė nebegalintis vaikščioti, nes dėl agresyvios vėžio formos liko paralyžiuota apatinė kūno dalis.

„Man buvo diagnozuotas prostatos vėžys, kuris išplito mano kauluose. Su tuo kovoju pastaruosius trejus metus. Tai 4 stadija. Vėlyvosios stadijos vėžys. Žinote, kad tai galiausiai mane įveiks“, – atvirai kalbėjo aktorius.

J.Michaelas Tyleris teigė, kad sužinojus apie jo ligą, gydytojai iš pradžių buvo optimistiški, tačiau nuomonė pasikeitė pradėjus vėžiui mutuoti. Pasirodo, tai įvyko COVID-19 pandemijos pradžioje, kai aktorius negalėjo apsilankyti pas gydytoją.

„Aš praleidau patikrą, kas nebuvo geras dalykas. Todėl pandemijos metu vėžys nusprendė mutuoti ir jis progresavo“, – kalbėjo jis.

Aktorius teigė, kad dėl šios priežasties ir šiuo metu taikomos chemoterapijos, jis negalėjo gyvai pasirodyti serialo „Draugai“ susitikime, kuris buvo transliuojamas praėjusį mėnesį per HBO. Vietoj to gerbėjai jį galėjo išvysti per „Zoom“ platformą.

Vida Press nuotr./Jamesas Michaelas Tyleris, kuris seriale atliko kavinės vadovo Guntherio vaidmenį
Vida Press nuotr./Jamesas Michaelas Tyleris, kuris seriale atliko kavinės vadovo Guntherio vaidmenį

„Aš norėjau būti to dalimi ir iš pradžių ketinau būti scenoje bent jau su jais, dalyvauti visose šventėse. Tai buvo karčiai saldūs prisiminimai. Buvau labai laimingas, kad buvau įtrauktas.

Tai buvo mano sprendimas nebūti fiziškai to dalimi ir iš esmės pasirodyti „Zoom“. Aš nenorėjau būti toks: „O, beje, Guntheris serga vėžiu“, – apie nepasirodymą seriale kalbėjo aktorius.

Jamesas Michaelas Tyleris teigė, kad daugelis buvusių draugų ir laidos prodiuseriai ir anksčiau žinojo apie jo kovą su vėžiu. Tai jiems nebuvo netikėta, nes liga diagnozuota prieš trejus metus.

Vida Press nuotr./Serialo „Draugai“ aktoriai
Vida Press nuotr./Serialo „Draugai“ aktoriai

15min primena, kad prieš kelias savaites pasirodžiusio „Draugų“ susitikimo buvo ištraukos iš originalioje filmavimo aikštelėje Burbanke, „Warner Bros.“ 24-oje studijoje filmuoto epizodo, kuriame garsusis aktorių šešetukas dalijasi prisiminimais, skaito scenarijų ir žaidžia seriale rodytą klausimų apie personažus žaidimą.

Aktoriams Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisai Kudrow, Mattui LeBlancui, Matthew Perry ir Davidui Schwimmeriui specialioje „HBO Max“ laidoje „Friends: The Reunion“ kompaniją palaikė ir daugiau visiems gerai pažįstamų žvaigždžių.

Svečių sąraše buvo tokie vardai kaip Lady Gaga, Justinas Bieberis ir grupė BTS, Davidas Beckhamas, Jamesas Cordenas, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Kitas Harringtonas, Mindy Kaling, Tomas Selleckas, Reese Witherspoon bei kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius