-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dvejas skyrybas išgyvenusi Avril Lavigne – vėl vieniša: nutrūko santykiai su milijardieriumi

Hito „Sk8er Boi“ atlikėja Avril Lavigne po mažiau nei dvejų kartu praleistų metų išsiskyrė su mylimuoju Phillipu Sarofimu, praneša „People“. Kodėl nutrūko poros santykiai, neatskleidžiama.
Dainininkė Avril Lavigne
Dainininkė Avril Lavigne / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Avril Lavigne

35-erių dainininkė ir 33-ejų milijardierius investuotojas iš JAV pirmą kartą kartu buvo pastebėti 2018-ųjų kovą vakarieniaujantys Los Andžele. Skelbiama, kad pora susipažino dėka bendrų draugų ir tada jau susitikinėjo keletą mėnesių.

Vida Press nuotr./Dainininkė Avril Lavigne su milijardieriumi Phillipu Sarofimu
Vida Press nuotr./Dainininkė Avril Lavigne su milijardieriumi Phillipu Sarofimu

Nepaisant to, kad A.Lavigne jau du kartus išgyveno skyrybas, anksčiau „People“ ji yra sakiusi minčių apie dar vienas vedybas jokiu būdu neatmetanti.

„Tikiu meile, – sakė dainininkė ir pridūrė tikrai kada nors dar kartą ištekėsianti, bet ne artimiausiu metu. – Dabar man tai nelabai rūpi. Tik noriu turėti sveikus santykius ir būti laiminga.“

Tiesa, tąkart santykių su amerikiečių verslininku A.Lavigne nepatvirtino ir apie asmeninius dalykus teigė nenorinti kalbėti.

Atlikėja A.Lavigne pirmą kartą ištekėjo už grupės „Sum 41“ nario Darycko Whibley, tačiau vos po trejų santuokos metų juodu išsiskyrė.

Antru dainininkės vyru tapo „Nickelback“ lyderis Chadas Kroegeris, tačiau ir su juo santuoka nebuvo ilga – skyrybos įvyko po dvejų metų.

„Chadas ir aš esame labai artimi. Esu dėkinga, turėdama gyvenime tokį žmogų, kaip jis“, – apie buvusį vyrą kalbėjo A.Lavigne.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Avril Lavigne ir Chadas Kroegeris
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Avril Lavigne ir Chadas Kroegeris

2014-aisiais visame pasaulyje žinomai atlikėjai buvo diagnozuota Laimo liga. Nuo tada ji nusprendė pasitraukti iš viešumos ir „gyventi ramesnį gyvenimą“, pranešė šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius