-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egzotiška gražuolė, apsukusi galvą Marlonui Brando: santykiai iširo dėl melo

Viena didžiausių XX a. Holivudo žvaigždžių Marlonas Brando buvo žinomas kaip nesuvaldomas lovelasas, turėjęs romanų ne tik su moterimis, bet ir su vyrais. Ne paslaptis ir tai, kad aktorius mėgo susitikinėti su egzotiškų šaknų turinčiomis gražuolėmis. Tačiau jo kelyje pasipainiojusi aktorė Anna Kashfi žvaigždei galvą apsuko taip, kad šis ją vedė.
Marlonas Brando ir aktorė Anna Kashfi
Marlonas Brando ir aktorė Anna Kashfi / Vida Press nuotr.

Legendinis XX a. aktorius šlovės susilaukė dėl puikios vaidybos ir visą pasaulį sužavėjusio Dono Corleones personažo filme „Krikštatėvis“. Jei lygintume aktorių su šių dienų žvaigždėmis, šalia jo, be abejonės, turėtų būti Tomas Cruise'as, Leonardo DiCaprio ir Mattas Damonas. Šie aktoriai žiūrovų dėmesį patraukė ne tik savo profesionalia vaidyba, bet ir neišblėstančia charizma.

Šiais M.Brando bruožais susižavėjo ir indiškų šaknų turinti aktorė, 23-ejų Anna Kashfi iš Džardilingo. Pora susipažino 1955 m., o vestuves iškėlė 1957 m. spalį. Mergina M.Brando dėmesį patraukė dėl savo didelių akių, gražios veido formos ir egzotiškos išvaizdos. Jau anksčiau buvo kalbėta, kad aktoriui į akis krito azijietės merginos, kurios yra „santūrios ir atrodo kaip nekaltos mergelės“.

Vida Press nuotr./Aktorė Anna Kashfi
Vida Press nuotr./Aktorė Anna Kashfi

Dviguba tapatybė

Tiesa, kitą rytą po žymiųjų vestuvių žiniasklaida išsiaiškino, kad mergina visai ne Anna Kashfi, o Joan Mary O'Callaghan. Aktorė kilusi iš Kardifo miesto, kuriame dirbo kasininke mėsininko parduotuvėje. Iškart po šių šokiruojančių naujienų žurnalistai pradėjo giliau kapstytis po merginos praeitį.

Kardife žurnalistai nuvyko į aktorės šeimos namus. Juose jos tėvas Williamas O'Callaghanas interviu metu kategoriškai pareiškė, kad jų šeima neturi jokių sąsajų su Indija. Vyras užtikrino, kad jo dukra yra grynakraujė anglė.

„Laikraščiai visuomenę įtikino, kad Anna buvo melagė, o Brando – kvailys“, – apie melo apipintą istoriją kalbėjo knygos „Brando's Bride“ autorė Sarah Broughton.

Pasaulinio lygio žvaigždė niekada neatleido savo nuotakai už pažeminimą ir jie išsiskyrė 1959 m. Tačiau jų santykiai taip paprastai nesibaigė.

Pasirodo, vestuvės buvo iškeltos ne iš meilės, o dėl to, kad Anna laukėsi. Po septynių mėnesių 1958 m. gegužę gimė Christianas Brando. Pora nuolatos bylinėjosi teisme dėl berniuko globos. Galiausiai dėl nuolatinio aktorės išgėrinėjimo ir narkotikų vartojimo vaiko globa atiteko M.Brando.

„Melas“ dėl indiškų šaknų – tiesa

Nepaisant to, kad istorija apipinta melo ir tapatybių keitimo, tačiau knygos „Brando's Bride“ autorei S.Broughton pradėjus domėtis merginos praeitimi, ji išsiaiškino, kad dalis sukurtos istorijos buvo tiesa. Nors O'Callaghansų šeima gyveno Pietų Velse, jie iš tiesų buvo kilę iš Indijos. Annos šeima į Angliją atkeliavo tik 1948 metais.

Indijoje gyveno ne viena aktorės šeimos karta. Pati mergina gimė Indijos Kalkutos mieste 1934 m., o kartu su šeima laivu iš Indijos persikėlė į Tilburio miestą. Tuo metu jie buvo žinomi kaip Webbsai.

Vida Press nuotr./Aktorė Anna Kashfi
Vida Press nuotr./Aktorė Anna Kashfi

Merginos motina Phoebe Shrieves gimė Vakarų Bengalijoje. Nors visi įrašai apie šeimos praeitį seniai dingę, tačiau manoma, kad Annos prosenelis buvo indas. Nepaisant to, kad aktorės tėvas tvirtina, kad yra anglas, įrašai rodo, jog vyras vis dėlto kilęs iš Kalkutos.

Anna savo paauglystės dienas praleido Kardife. Jos tėvas dirbo fabrike. Mergina mokėsi Šv.Juozapo vienuolių mokykloje ir buvo mėsininko asistentė. Vėliau ji nuvyko į Londoną, kuriame pradėjo modelio karjerą.

Netikros istorijos pradžia

Merginos kelionė į Londoną buvo sėkminga, nes ją netrukus pastebėjo „Paramount“ kompanijos talentų ieškotojas, kuris pasiūlė vaidinti 1955 metų filme „The Mountain“ kartu su aktoriumi Spenceriu Tracy. Aktorė filme atliko epizodinį Hindu princesės vaidmenį.

Tų pačių metų lapkritį mergina nuvyko į Los Andželą, kuriame ir įvyko lemtingasis susitikimas su Marlonu Brando. Žvaigždei aktorės numerį davė „Paramount“ kompanijos publicistas.

Vida Press nuotr./Aktorė Anna Kashfi
Vida Press nuotr./Aktorė Anna Kashfi

Žymi aktorė ir gandų nešiotoja Hedda Hopper su kolege Louella Parsons parengė netikrą merginos gyvenimo istoriją. Nepaprastu greičiu žiniasklaidoje paplitusi „pasaka“ iškart patraukė legendinio aktoriaus dėmesį.

Skandalas sukėlė skyrybas

Aktorės melai sužlugdė M.Brando, kuris neberodė susižavėjimo ja, o vestuvės buvo iškeltos tik dėl nėštumo. Pora dar prieš jas ne kartą pykosi, aktorius ją vadino „per daug jautria ir nesubrendusia“. Negana to, nebuvo jokio medaus mėnesio, o tetos sode iškelta tuoktuvių ceremonija buvo nuobodi.

Vida Press nuotr./Marlonas Brando ir aktorė Anna Kashfi
Vida Press nuotr./Marlonas Brando ir aktorė Anna Kashfi

Marlonas aktorei aiškiai rodė, kad nebesidomi ja, ypač tada, kai savaitgaliais susitikinėdavo su aktore Rita Moreno. Beje, būtent po Christiano gimimo Anna pradėjo gerti ir vartoti narkotikus.

Knygos „Brando's Bride“ autorė Sarah Broughton po daug dešimtmečių susisiekė su Anna, kuri jau buvo ištekėjusi už pučiamųjų instrumentų pardavėjo. Su juo gyveno namelyje ant ratų ir kentė skurdą. Moteris mirė 2015 metais, sulaukusi 80 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius