-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eltono Johno buvusi žmona su juo susitiks aukščiausiame teisme: netikėto žingsnio priežastys nežinomos

Buvusi sero Eltono Johno žmona Renate Blauel aukščiausiame teisme pradėjo teismo procesą prieš dainininką. Tai – netikėtas moters, dešimtmečius vengusios viešumos, žingsnis, rašo „The Guardian“.
Eltono Johno ir Renate Blauel vestuvių akimirkos
Eltono Johno ir Renate Blauel vestuvių akimirkos / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Eltonas Johnas

Praėjusią savaitę Renate Blauel pateikė visus dokumentus, reikalingus pradėti bylą buvusiam partneriui. Kaip rašo „The Guardian“, nėra aišku, kokia yra šio vadinamojo draudimo priežastis, tačiau jo procesas dažniausiai pradedamas pažeidus privatumą arba siekiant uždrausti tam tikros medžiagos viešinimą.

Renate Blauel advokatas patvirtino, kad moteris pradėjo teisminį procesą, tačiau atskleisti jo priežasties nepanoro. Visgi advokatas užsiminė, kad buvusi garsiojo dainininko sutuoktinė „viską tikisi išspręsti draugiškai“.

Vokietijoje gimusi garso inžinierė su Eltonu Johnu susipažino jam 1983-iaisiais įrašinėjant albumą „Too Low for Zero“. Po metų jie susituokė Australijoje, dainininkui ten koncertuojant.

Poros santykiai baigėsi skyrybomis 1988 metais. Vėliau Eltonas Johnas pranešė esantis homoseksulaus, susipažino su tada dar tik būsimu vyru Davidu Furnishu, susilaukė vaikų.

Po skyrybų su dainininku Renate Blauel viešumoje buvo matoma retai, nedažnai ji reikšdavosi ir žiniasklaidoje ar socialiniuose tinkluose, nors susidomėjimas šia moterimi ir buvo išaugęs po filmo „Rocketman“ pristatymo, kuriame Renate Blauel vaidino aktorė Celinde Shoenmaker.

TAIP PAT SKAITYKITE: Saviizoliavęsis Eltonas Johnas atšventė 73-ią gimtadienį: sukaktį paminėjo kukliai, bet linksmai

Eltonas Johnas dėl sveikatos problemų turėjo nutraukti koncertą: nuo scenos lipo netramdydamas ašarų

Pernai išleistoje autobiografijoje Eltonas Johnas aprašė skyrybų su Renate Blauel agoniją ir kovą su savimi, priimant savo seksualinę orientaciją.

„Sudaužiau širdį asmens, mane mylėjusio, ir kurį aš besąlygiškai mylėjau, asmens, kuriame neradau jokių trūkumų, – rašė jis. – Nepaisant viso skausmo, nejaučiu jokių blogų jausmų. Metų metus po to, kai kas nors man nutikdavo, prie jos durų pasirodydavo žiniasklaida, laukdama, kad ji kažką atskleis, bet ji niekada to nepadarė: ji liepdavo palikti ją ramybėje.“

Knygoje atlikėjas rašė, kad su buvusia žmona palaiko labai minimalų kontaktą.

„Po skyrybų ją mačiau tik kartą… Kai susilaukiau vaikų, pakviečiau ją į savo namus Woodside, nes norėjau, kad su jais susipažintų; norėjau ją pamatyti, norėjau, kad ji būtų mūsų gyvenimo dalimi, o mes – tam tikru atveju jos. Tačiau ji nenorėjo ir aš nespaudžiau. Privalau gerbti jos jausmus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius