-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Emilia Clarke atsisveikino su namais Kalifornijoje: pamatykite, kur nuo smalsuolių akių slėpėsi aktorė

Aktorė Emilia Clarke (34 m.) pardavė modernaus stiliaus namus Venice paplūdimyje, Kalifornijoje. Naujasis jų šeimininkas už itin privačią poilsio oazę, po kurią kviečiame pasidairyti ir jus, nepagailėjo 4,4 mln. dolerių (maždaug 3,6 mln. eurų), rašo „Daily Mail“.
Emilia Clarke
Emilia Clarke / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

NORITE SUŽINOTI, KAIP GYVENA KITOS ŽVAIGŽDĖS? DAUGIAU GARSENYBIŲ NAMŲ APŽIŪRĖTI GALITE PASPAUDĘ ČIA!

Populiaraus HBO serialo „Sostų karai“ žvaigždė E.Clarke su šiuo dviejų miegamųjų ir trijų vonios kambarių namu atsisveikinti nusprendė dar rugpjūtį. Tada aktorė už būstą prašė 5 mln. dolerių (maždaug 4,1 mln. eurų).

Padaryti taip, kaip nori visi – parduodant namus dar ir užsidirbti – E.Clarke nepavyko. Aktorė sutiko, kad naujuoju jai priklausiusio būsto šeimininku taptų asmuo, pasiūlęs net 200 tūkst. dolerių (maždaug 163 tūkst. eurų) mažiau nei aktorė už būstą sumokėjo jį įsigydama dar 2016-aisiais, skelbia „People“.

Vida Press nuotr./Namas, kuriame gyveno „Sostų karų“ žvaigždė Emilia Clarke
Vida Press nuotr./Namas, kuriame gyveno „Sostų karų“ žvaigždė Emilia Clarke

Pasak naujienų portalo, E.Clarke šiame prestižiniame Los Andželo rajone esančiame name negyvena nuo 2019-ųjų balandžio, tačiau iki tol, kol jis buvo parduotas, būstas buvo nuomojamas. Už mėnesį prašyta 25 tūkst. dolerių (maždaug 20 tūkst. eurų).

Modernaus stiliaus namas pastatytas 2009 m. Jame, kaip ir įprasta daugumoje pastatų Los Andžele – daug langų, pro kuriuos skverbiasi ryškūs saulės spinduliai. Dalis jų užima visą sieną nuo pat aukštų lubų iki grindų.

Vida Press nuotr./Namas, kuriame gyveno „Sostų karų“ žvaigždė Emilia Clarke
Vida Press nuotr./Namas, kuriame gyveno „Sostų karų“ žvaigždė Emilia Clarke

Pirmame namo aukšte – jokiomis sienomis, ar pertvaromis neatskirtos virtuvės, valgomojo kambario ir svetainės erdvės. Mėgstantiems skaityti patiks visą sieną užimanti knygų lentyną, kurią dar reikia užpildyti – tokią savo namuose turėti norėtų daugelis.

Jaukus atrodo ir šeimininkų miegamasis antrame aukšte. Iš jo galima patekti į erdvią drabužinę ir vonios kambarį, kuriame – stačiakampio formos vonia.

Namo teritorijoje taip pat yra 9 metrų ilgio baseinas bei kiemas, apsodintas ne vieną dešimtmetį menančiais alyvmedžiais, gyvatvorėmis ir kitais medžiais, prie kurių nueiti galima pro slankiojančias visą sieną užimančias duris.

Tiek vidinis, tiek priekinis kiemas nuo smalsuolių žvilgsnių apsaugoti aukštomis gyvatvorėmis ir tankiais medžiais.

Kviečiame pasidairyti po namus, kuriuose gyveno E.Clarke:

TAIP PAT SKAITYKITE: Liamas Hemsworthas pardavė sudegusių namų Malibu griuvėsius: išvyskite, kaip jie atrodė prieš gaisrą

Metus pardavinėtas Robinui Williamsui priklausęs namas rado šeimininkus tik gerokai sumažinus kainą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius