-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Emma Watson plaukus nusikirpo kovodama dėl vaidmens

Žavioji „Hario Poterio“ aktorė Emma Watson neseniai pasaulį nustebinusi nauja trumpų plaukų šukuosena, pasirodo, nusirėžė kasas ne dėl mados. Tokie pasikeitimai – tai 20-metės merginos mėginimas užimti šiuo metu didžiausią laisvą vaidmenį Holivude.
Naujas vaidmuo E.Watson būtų puiki proga atsikratyti ją persekiojančio „Hario Poterio“ herojės Hermionos įvaizdžio.
Naujas vaidmuo E.Watson būtų puiki proga atsikratyti ją persekiojančio „Hario Poterio“ herojės Hermionos įvaizdžio. / Emmawatson.com nuotr.

Kaip pranešė Thesun.co.uk, E.Watson šiuo metu yra bandoma vaidmeniui filme „Mergina su drakono tatuiruote“ (angl. „The Girl with the Dragon Tattoo“), kuris bus kuriamas pagal to paties pavadinimo švedų rašytojo Stiego Larssono bestselerį. Naujajai kino juostai jau dabar pranašaujama sėkmė, o dėl galimybės suvaidinti pagrindinę jo heroję varžosi ne viena žinoma Holivudo aktorė.

Išskirtinių gabumų turinčios kompiuterių įsilaužėlės Lisabet Salander vaidmuo – šiuo metu bene didžiausias laisvas moters vaidmuo Holivude. „Emma buvo režisieriaus Davido Fincherio peržiūroje ir nusikirpo plaukus, kad galėtų susitapatinti su heroje. Juk Lisbeth – gotė nepritapėlė spygliuota šukuosena“, – sakė britų žurnalistų šaltinis.

Tiesa, pabrėžiama, jog nepriklausomai nuo to, kas gaus vaidmenį naujajame filme, visa istorija bus padalinta į tris kino juostas.

E.Watson tai gera proga atsikratyti ją lydinčio Hermionos iš „Hario Poterio“ įvaizdžio. Kita vertus, Lisabet Salander vaidmuo bus prieštaringas – ekrane turėtų pasirodyti provokuojančių merginos sekso scenų su vyrais ir moterimis. Taip pat žiauri scena miegamajame. Tačiau toks scenarijus jaunos aktorės neatbaidė.

Taps Danielio Craigo partnere

Į Lisabet Salander vaidmenį taip pat taikosi Ellen Page, Natalie Portman, Carey Mulligan ir Kristen Stewart. Beje, atrinkta aktorė vaidins kartu su Džeimso Bondo aktoriumi Danieliu Craigu, kuris atliks pagrindinį vyro vaidmenį – pasirodys žurnalisto Mikaelio Bliumkvisto amplua.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius