Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filipinuose naująja „Mis Visata“ karūnuota odontologijos studentė Iris Mittenaere iš Prancūzijos

Šiąnakt Filipinų sostinėje Maniloje išrinkta naujoji „Mis Visatos“ grožio karalienė – ja tapo 24-erių odontologijos studentė Iris Mittenaere iš Prancūzijos.
„Mis Visatos“ finalas
„Mis Visatos“ finalas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tai vos antras kartas konkurso 65 metų gyvavimo istorijoje, kai pirmąją vietą laimėjo Prancūzijos atstovė – pastarąjį kartą tai įvyko dar 1953 metais. Iris Mittenaere taip pat yra pirmoji europietė, laimėjusi „Mis Visatą“ per pastaruosius 17 metų.

Lietuva savo atstovės į šį konkursą nesiunčia jau antrus metus iš eilės

Pirmąja vicemis tapo Haičio atstovė Raquel Pélissier, o trečia liko Andrea Tovar iš Kolumbijos. Į geriausiųjų šešetuką taip pat pateko Kenijos, Filipinų ir Tailando atstovės.

Didysis „Mis Visatos“ finalas Maniloje surengtas neįprastu laiku – pirmadienį 8 val. ryto (Lietuvos laiku – 2 val. nakties), tad konkurso dalyvės dieną pradėjo labai anksti. Tiesa, anksčiau buvo planuota ceremoniją surengti dar anksčiau – 5 val. ryto, tačiau vėliau laikas buvo pakeistas.

„Mis Visatos“ finale varžėsi 86 merginos, kurių amžius – nuo 18 iki 27 metų.

Lietuva savo atstovės į šį konkursą nesiunčia jau antrus metus iš eilės. Tarp dalyvių taip pat nebuvo nei Latvijos, nei Estijos merginų.

VIDEO: Filipinuose „Mis Visata“ karūnuota Iris Mittenaere iš Prancūzijos

Nugalėtoją vakaro pabaigoje karūnavo praėjusių metų „Mis Visatos“ titulą pelniusi filipinietė Pia Wurtzbach (27 m.). 15min primena, kad jos pačios karūnavimas 2015 metų gruodį priminė dramatišką muilo operą – karūna iš pradžių buvo uždėta kitai merginai, mat ceremonijos vedėjas Steve'as Harvey skelbdamas nugalėtoją paskaitė ne tą pavardę.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Iris Mittenaere
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Iris Mittenaere

Nors praėjusį kartą jis padarė tokią apmaudžią klaidą, tačiau „Mis Visatos“ organizatoriai užmerkė akis – jį vesti renginio pasikvietė ir šiais metais. Jam talkino modelis Ashley Graham.

Jūsų dėmesiui – naujosios „Mis Visatos“ Iris Mittenaere prisistatymo filmukas:

VIDEO: Up Close: Miss Universe France Iris Mittenaere
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Mis Kolumbija“ Andrea Tovar, „Mis Visatos“ nugalėtoja Iris Mittenaere iš Prancūzijos ir „Mis Haitis“ Raquel Pelissier
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Mis Kolumbija“ Andrea Tovar, „Mis Visatos“ nugalėtoja Iris Mittenaere iš Prancūzijos ir „Mis Haitis“ Raquel Pelissier

Iš šešių finalo komisijos narių net trys – buvusios „Mis Visatos“ nugalėtojos: Leila Lopes iš Angolos (2011 metų nugalėtoja), Sushmita Sen iš Indijos (1994 metų nugalėtoja) ir Dayanara Torres iš Puerto Riko (1993 metų nugalėtoja).

15min primena, kad gruodžio 18-ąją vykusiame „Mis Pasaulio“ grožio konkurse triumfavo 20-metė Stephanie Del Valle iš Puerto Riko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius