Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Filmo „Asai“ tęsinys nebūtų įvykęs be aktoriaus Valo Kilmerio sugrįžimo

Po daugybės atidėliojimų veiksmo drama „Asas Maverikas“ (angl. „Top Gun: Maverick“) pagaliau pasieks kino teatrus šį mėnesį. Filme sugrįžta pakartoti pagrindinį Maveriko vaidmenį ne tik aktorius Tomas Cruisea'as, bet 1986-aisiais pasirodžiusio filmo „Asai“ (angl. „Top Gun“) tiesioginiame tęsinyje taip pat vaidins aktorius Valas Kilmeris, kaip Tomas „Ledo žmogus“ Kazanskis.
„Asas Maverikas“
„Asas Maverikas“ / Theatrical Film Distribution UAB nuotr.

Dėl Valo Kilmerio sveikatos problemų buvo neaišku, ar aktorius galės grįžti į net 35-erius metus lauktą tęsinį, bet filmo žvaigždė Tomas Cruisea'as nenorėjo kurti filmo be jo. Filmo „Asas Maverikas“ režisierius Josephas Kosinskis neseniai paaiškino, kodėl V. Kilmerio sugrįžimas yra toks ypatingas.

„Tai buvo didžiulis, didžiulis pasiekimas – Val sugrįžimas vaidinti „Ledo žmogų“. Dirbti su tokio kalibro aktoriumi, pamatyti chemiją, bičiulystę tarp jo ir Tomo, ir tuos du veikėjus sujungti šiame filme buvo tikrai ypatinga akimirka ir viena mėgstamiausių filmo dalių.“ – teigia režisierius Josephas Kosinskis.

Theatrical Film Distribution UAB nuotr./„Asas Maverikas“
Theatrical Film Distribution UAB nuotr./„Asas Maverikas“

Praėjusiais metais filmo „Asai“ prodiuseris D.Brukheimeris teigė, kad Tomas Cruisea'as primygtinai reikalavo, kad Valas Kilmeris būtų tęsinyje.

„Jis pasakė: „Turime turėti V.Kilimerį, turime jį susigrąžinti. Turime jį įtraukti į filmą.“ – prisimena prodiuseris J. Brukheimeris. „Ir jis tapo varomąja jėga. Mes visi jo norėjome, bet Tomas buvo įsitikinęs, kad jei jis ketintų sukurti „Asai“ tęsinį, Valas privalėtų būti jame.“

D.Brukheimeris pridūrė, kad Tomo ir Valo susitikimas buvo „labai emocingas“ visiems projekto dalyviams.

Būsimoje veiksmo dramoje „Asas Maverikas“ pagrindinį vaidmenį atliekančio aktoriaus T.Cruiso personažas priverstas sugrįžti į tarnybą po 30 metų pertraukos ir stoti akistaton su praeities šešėliais.

Theatrical Film Distribution UAB nuotr./„Asas Maverikas“
Theatrical Film Distribution UAB nuotr./„Asas Maverikas“

Filmas „Asas Maverikas“ žada įspūdingas oro kovas, pavojingus manevrus, be žado paliekančius specialiuosius efektus ir fantastišką aktorių komandą. Ilgai lauktas tęsinys praėjusią savaitę Las Vegaso (JAV) kino teatre „CinemaCon“ renginio metu buvo parodytas 3000 laimingųjų, kurių dauguma teigė, kad tęsinys gali būti geresnis nei originalus filmas.

Filmas „Asas Maverikas“ Lietuvos kinuose nuo gegužės 27 d.

VIDEO: ASAS MAVERIKAS | Kinuose nuo gegužės 27 d. | Oficialus anonsas | 2022

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius