-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filmo premjeroje Beyonce dukra – su 26 tūkst. dolerių kainuojančios „Gucci“ suknelės vaikiška versija

Dvynių besilaukianti Beyonce praėjusią savaitę su vyru Jay Z ir dukra Blue Ivy dalyvavo naujos „Gražuolės ir pabaisos“ ekranizacijos premjeroje Holivude. Iškilmingai progai dainininkė su dukra pasirinko tarpusavyje derančias žalias sukneles, tačiau mažosios Blue Ivy apdaras, kaip skaičiuoja mados ekspertai, buvo brangesnis nei garsiosios mamos.
Beyonce dukra pasipuošė 26 tūkst. dolerių kainuojančios „Gucci“ suknelės vaikiška versija
Beyonce dukra pasipuošė 26 tūkst. dolerių kainuojančios „Gucci“ suknelės vaikiška versija / beyonce.com ir net-a-porter.com nuotr.

Beyonce filmo premjeroje avėjo 1 760 JAV dolerių kainuojančias „Alaïa“ aukso spalvos aukštakulnes basutes ir vilkėjo žalią „Gucci“ suknelę, kuri buvo perkurta specialiai dvynukų besilaukiančiai dainininkei. Tokia pačia suknele, tik su gilesne iškirpte, 2015 metų Kanų kino festivalyje buvo pasipuošusi aktorė Lupita Nyong'o. Šios suknelės kaina – apie 17 tūkst. JAV dolerių.

Na o Beyonce penkiametė dukra Blue Ivy pasipuošė taip pat specialiai jai perkurta „Gucci“ suknelės už net 26 tūkst. JAV dolerių vaikiška versija.

Šilko suknelė su išsiuvinėtomis papūgomis ir gyvatėmis, kristalų ir dirbtinių perlų detalėmis bei nuo šviesios iki tamsiai rožinės spalvos pereinančia apačia ant podiumo debiutavo 2016 metų vasarį per „Gucci“ rudens/žiemos kolekcijos pristatymą.

Nežinia, kiek galėjo atsieiti šios suknelės vaikiška versija. Kiek anksčiau mažoji madistė buvo nufotografuota su 1 800 JAV dolerių kainuojančia „Gucci“ suknele, kuria mergaitė vilkėjo žiūrėdama NBA rungtynes kartu su tėvais. O „Grammy“ apdovanojimuose Blue Ivy iš rankų nepaleido 2 500 JAV dolerių kainuojančius „Gucci“ katės formos rankinės.

Beje, prie „Gucci“ pasipuošusių savo šeimos moterų prisiderino ir Jay Z – jis „Gražuolės ir pabaisos“ premjeroje vilkėjo tų pačių mados namų džinsiniu švarku su siuvinėtu tigru ant nugaros, kurio kaina – apie 5 tūkst. JAV dolerių.

net-a-porter.com/„Gucci“ suknelė, pagal kurią buvo sukurta vaikiška Blue Ivy suknelės versija
net-a-porter.com/„Gucci“ suknelė, pagal kurią buvo sukurta vaikiška Blue Ivy suknelės versija
AFP/„Scanpix“ nuotr./Lupita Nyong'o
AFP/„Scanpix“ nuotr./Lupita Nyong'o su tokia pačia kaip Beyonce suknele 2015 metais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius