Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Formulės 1“ savininko dukters vestuvės parodė – krizės nėra!

Prabanga ir ypatingu tviskesiu šeštadienį pasaulio garsenybes pribloškė „Formulės 1“ savininko ir vieno įtakingiausių pasaulio verslininkų Bernie'o Ecclestone dukters Petros Ecclestone ir jos sužadėtinio Jameso Stunto vestuvės, kainavusios beveik 5 milijonus svarų sterlingų.
Petros Ecclestone su garsiuoju tėvu Bernie Ecclestone vestuvių dieną
Petros Ecclestone su garsiuoju tėvu Bernie Ecclestone vestuvių dieną / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Sutuoktiniai amžiną meilę prisiekti pasirinko XV amžiaus Odescalchi pilį, netoli Romos, Italijoje, kur 2006-aisiais susituokė Tomas Cruise ir Katie Holmes.

Superprabangią trijų dienų šventę, žinoma, finansavo 80-metis lenktynių magnatas B.Ecclestone.

Pasveikinti turtingos poros atvyko tokios pasaulio įžymybės kaip, Paris ir Nicky Hilton, Sarah Ferguson, princesės Beatrice ir Eugenie, Fergie iš grupės „Black Eyed Peas“.

22-ejų nuotaka pasirodė su balta, žemę siekiančia suknele, kurią sukūrė garsioji Vera Wang, o jos galvą puošė deimantais nusagstyta tiara.

Per visą šventę upėmis liejosi „Cristal“ šampanas, kurio vienas butelis kainuoja apie 500 svarų sterlingų. Maždaug 300 svečių galėjo šaukštais kabinti ikrus, o terasoje virš jų arijas dainavo Andrea Bocelli.

Pirmąjį šokį jaunieji sušoko gyvai dainuojant Ericui Claptonui, vėliau koncertavo grupė „Black Eyed Peas“ ir Davidas Guetta, o vakaro kulminacija tapo įspūdingi fejerverkai. Pasaulio žiniasklaida, nušviesdama šias vestuves, tiksliai suskaičiavo, kiek kas kainavo ir pagal tai įvertino, jog šios vestuvės tapo vienomis prabangiausių šiais metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius