Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Fotografas iš Singapūro sustabdė laiką: sunku patikėti, kad jam – 50 metų

Fotografas ir modelis iš Singapūro Chuando Tanas atrodo it būtų dvidešimt kelerių metų: raumeningas kūnas, vešlūs tamsūs plaukai, jaunai atrodantis veidas ir madinga, jaunatviška apranga. Tačiau iš tiesų jam – jau 50 metų! Kokia jo grožio ir amžinos jaunystės paslaptis?
Chuando Tanas
Chuando Tanas / „Instagram“ nuotr.

Pažiūrėjęs nuotraukas iš Chuando Tano „Instagramo“ paskyros nė neįtartum, kad anksčiau šiais metais jis įkopė į šeštąją dešimtį.

Vyruko, kuris praeityje bandė tapti ir popžvaigžde, tačiau galiausiai pasuko į mados pasaulį, srautas pilnas nuotraukų, paliudijančių, kad jis yra nepavaldus laikui!

Kaip rašo britų portalas „Daily Mail“, Chuando Tano jaunystės paslaptis yra paprasta – jis reguliariai sportuoja ir laikosi taisyklės nesimaudyti labai vėlai vakare arba labai anksti ryte. Tačiau, žinoma, labai didelę dalį čia vaidina ir genai.

Išvaizdusis Chuando Tanas kartkartėm stoja priešais fotografo objektyvą ir padirba modeliu, tačiau iš tiesų jis pats yra profesionalus fotografas. Jis fotografuoja didžiausias Azijos žvaigždes, o jo darbų sąraše – ir pasaulinės popžvaigždės Janet Jackson albumo „Discipline“ (2008 m.) viršelis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Sustabdžiusios laiką: nuotraukoje – 63-ejų mama su 41-erių ir 36-erių dukromis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius