Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Freddie Mercury naujame filme įkūnijęs Rami Malekas atrodo it „Queen“ lyderio klonas

Naujame biografiniame filme apie Freddie Mercury gyvenimą „Queen“ lyderį įkūnijo sparčiai populiarėjantis amerikiečių aktorius Rami Malekas. Šią savaitę pasirodė pirmosios nuotraukos iš filmo ir legendinio dainininko gerbėjai neteko žado – Rami Malekas atrodo it būtų jo klonas!
Tikrasis Freddie Mercury (kairėje) ir jį filme „Bohemian Rhapsody“ įkūnijęs Rami Malekas
Tikrasis Freddie Mercury (kairėje) ir jį filme „Bohemian Rhapsody“ įkūnijęs Rami Malekas / Vida Press ir Nick Delaney nuotr.

Žurnalas „Entertainment Weekly“ šią savaitę išplatino pirmą nuotrauką iš filmo, pavadinto kaip ir viena iš legendinių „Queen“ dainų „Bohemian Rhapsody“.

Toje nuotraukoje Rami Malekas įamžintas vaidindamas scenoje, kurioje vaizduojamas 1985 metais vykęs garsusis labdaros koncertas „Live Aid“ – vienas garsiausių „Queen“ koncertų. Rami Malekas nuotraukoje įamžintas Freddie Mercury būdinga poza ir net veido išraiška, ką jau kalbėti apie filmo kostiumų dailininkų sukurtą įvaizdį – visa tai aktorių pavertė tikrų tikriausiu legendinio dainininko antrininku.

Pamačius pirmąją nuotrauką niekam nekyla abejonių, kad filmo kūrėjai nesuklydo rinkdami pagrindinį aktorių – bent jau išoriškai Rami Malekas atrodo it tikrų tikriausia Freddie Mercury kopija.

O kaip aktoriui sekėsi jį suvaidinti, paaiškės po metų – „Bohemian Rhapsody“ premjera numatyta per 2018-ųjų Kalėdas.

Nick Delaney/Twentieth Century Fox Film Corporation nuotr./Freddie Mercury biografiniame filme „Bohemian Rhapsody“ suvaidinęs Rami Malekas
Nick Delaney/Twentieth Century Fox Film Corporation nuotr./Freddie Mercury biografiniame filme „Bohemian Rhapsody“ suvaidinęs Rami Malekas

„Kai jau gali atmerkti akis ir veidrodyje pamatyti į save žiūrintį visai kitą žmogų – tai labai optimistiškai nuteikianti akimirka“, – „Entertainment Weekly“ sakė Rami Malekas, kuriam sukurtas grimas suteikė daug daugiau pasitikėjimo ir jėgų gerai suvaidinti Freddie Mercury.

36-erių Rami Malekas laikomas vienu iš vėlai sužydėjusių aktorių – nors vaidina jau daugiau kaip 13 metų, pripažinimo jis sulaukė tik visai neseniai, suvaidinęs pagrindinį vaidmenį populiariame seriale „Ponas robotas“ („Mr. Robot“). Depresija sergančio hakerio vaidmuo Rami Malekui pelnė „Emmy“ apdovanojimą geriausio aktoriaus kategorijoje ir dvi „Auksinių gaublių“ nominacijas.

„Scanpix“ nuotr./Rami Malekas 2016 metais laimėjo „Emmy“ apdovanojimą geriausio aktoriaus kategorijoje
„Scanpix“ nuotr./Rami Malekas 2016 metais laimėjo „Emmy“ apdovanojimą geriausio aktoriaus kategorijoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius