Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Futbolininkas Bastianas Schweinsteigeris Venecijoje vedė tenisininkę Aną Ivanovič

Antradienio popietę Venecijos rotušėje dvi sporto pasaulio žvaigždės tapo vyru ir žmona: Vokietijos futbolininkas Bastianas Schweinsteigeris (31 m.) vedė serbų tenisininkę Aną Ivanovič (28 m.).
Bastianas Schweinsteigeris ir Ana Ivanovič
Bastianas Schweinsteigeris ir Ana Ivanovič / „Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr.

Į Veneciją įsimylėjėliai ir jų šventės svečiai atvyko pirmadienį, o paparacams pavyko įamžinti būsimus jaunavedžius, nes jie nesislapstydami plaukė greitaeigiu kateriu ir gerai nusiteikę mojavo fotografams bei praeiviams.

Kaip rašo Vokietijos spauda, vestuvių svečiams iš anksto nebuvo pranešta, kur tiksliai vyks vestuvės – jų tiesiog buvo paprašyta nieko neplanuoti liepos 11–13 dienomis ir pirmadienį pasirodyti oro uoste, o visa kita – jau staigmena.

Kaip ir buvo galima tikėtis, Bastiano Schweinsteigerio ir Anos Ivanovič vestuvėse dalyvavo nemažas būrys sporto pasaulio atstovų: Miuncheno „Bayern“ klubo prezidentas Uli Hoenessas, Vokietijos rinktinės treneris Joachimas Löwas, futbolininkas Thomas Mulleris, teniso žvaigždės Andy Murray ir Angelique Kerber bei kiti.​ Pranešama, kad vyriausiuoju pabroliu buvo futbolininko vaikystės draugas, slidininkas Felixas Neureutheris.

Žmonės.lt primena, kad „Manchester United“ klube žaidžiantis Bastianas Schweinsteigeris ir tenisininkė Ana Ivanovič susitikinėti pradėjo 2014-aisiais, netrukus po futbolininko skyrybų su ilgamete drauge modeliu Sarah Brandner.

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Bastianas Schweinsteigeris ir Ana Ivanovič
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Bastianas Schweinsteigeris ir Ana Ivanovič vestuvių išvakarėse

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius