-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsiausias pasaulio nutrūktgalvis Felixas Baumgartneris pasiruošęs dar vienam svarbiam gyvenimo žingsniui – savo vestuvėms

Visą pasaulį aiktelėti privertęs ir greičiau už garsą nuo kosmoso slenksčio kritęs nutrūktgalvis austras parašiutininkas Felixas Baumgartneris (43) pasiruošęs dar vienam svarbiam išbandymui. Tiesa, šįsyk asmeninėje srityje – vyras teigia esąs pasiruošęs vesti savo mylimąją, buvusį modelį Nicole Oetl (26).
Felixas Baumgartneris su mylimąja Nicole Oetl
Felixas Baumgartneris su mylimąja Nicole Oetl / Asmeninio archyvo nuotr.

Kaip pranešė Dailymail.co.uk, rekordinininkas ir ekstremalas teigė esąs pasiruošęs sukurti šeimą ir apsistoti gyventi Šveicarijoje. Poros vestuvės turėtų įvykti jau kitąmet. Austrų pora po jų ketina įsikurti Arbono mieste.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Felixas Baumgartneris
Felixas Baumgartneris

Gražuolė N.Oetl tomis dienomis, kai turėjo vykti jos mylimojo F.Baumgartnerio šuolis, akimis sekė parašiutininką ir buvo kartu su jo šeima misijos valdymo centre. Ne kartą ji apsipylė ašaromis, stebėdama, kaip milžinišku greičiu iš 39 km aukščio krinta jos būsimas vyras. Ypač daug siaubo moteris patyrė, kai parašiutininkas, atrodė, prarado valdymą ir ėmė žaibišku greičiu suktis. Jau nusileidęs į žemę pats F.Baumgartneris  sakė, kad šios akimirkos „mirtiname suktuke“ jam buvo pačios kraupiausios ir priminė tikrą pragarą. „Į šį šuolį sudėjau savo septynerius gyvenimo metus“, – sakė ilgai treniravęsis parašiutininkas.

Buvusi titulo „Mis Žemutinė Austrija“ savinininkė – išties stiprių nervų moteris, mat jai teko stebėti, kaip F.Baumgartneris šoka ne tik nuo kosmoso slenksčio, bet ir nuo Kristaus Atpirkėjo statulos Rio de Žaneire ir 101-o aukšto Taipei dangoraižio Taivane. Iš viso parašiutininkas per savo karjerą yra atlikęs daugiau kaip 2600 bauginančių šuolių. Iki tol F.Baumgartneris buvo praleidęs 5-erius metus Austrijos armijoje, kur tarnavo parašiutininkų būryje.

Primename, kad praėjusį sekmadienį skafandrą dėvintis 43-ejų F.Baumgartneris iššoko iš helio baliono skraidinamos kapsulės 39 kilometrų aukštyje ir laisvai krisdamas pasiekė didžiausią 1 342 kilometrų per valandą greitį, kuris buvo 1,24 karto didesnis negu garso greitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius