Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausiu pasaulio futbolininku išrinktą C.Ronaldo į apdovanojimų ceremoniją atlydėjo nėščia draugė

Pirmadienio vakarą Londone įvyko iškilminga FIFA „The Best“ geriausiųjų futbolininkų apdovanojimų ceremonija, kurioje antrus metus iš eilės geriausiu pasaulio futbolininku pripažintas Cristiano Ronaldo. Jį į šventę atlydėjo vyriausias sūnus bei paskutines nėštumo dienas skaičiuojanti mylimoji.
Cristiano Ronaldo su sūnumi ir mylimąja Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo su sūnumi ir mylimąja Georgina Rodriguez / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šiuose prestižiniuose apdovanojimuose Cristiano Ronaldo nurungė Lionelį Messi ir Neymarą. Portugalas geriausiu FIFA žaidėju tapo jau penktą kartą ir pasivijo tiek pat apdovanojimų turintį argentinietį Lionelį Messi.

Į iškilmingą apdovanojimų ceremoniją, kurią vedė Holivudo žvaigždės Catherine Zeta-Jones ir Idrisas Elba, susirinko visa futbolo pasaulio grietinėlė.

O Cristiano Ronaldo į renginį atėjo kartu su vyriausiu savo sūnumi, septynerių Cristiano jaunesniuoju, ir mylimąja Georgina Rodriguez, kuri jau visai netrukus turėtų pagimdyti dar vieną futbolininko vaiką.

Gražuolė ispanė vilkėjo ledo spalvos satino suknelę ir avėjo aukštakulnes „Giuseppe Zanotti“ basutes.

Georgina Rodriguez gimdyti turėtų jau visai netrukus – spalio pabaigoje arba lapkričio pradžioje. Ir jau aišku, kad gims mergaitė.

Tai bus jau ketvirtas Cristiano Ronaldo vaikas – jis jau augina minėtą sūnų Cristiano jaunesnįjį bei šią vasarą gimusius dvynius Evą ir Mateo. Visus juos futbolininkui pagimdė pakaitinės motinos.

„The Best“ geriausių futbolininkų apdovanojimuose buvo ir dar viena nėščioji, traukusi žurnalistų ir fotografų dėmesį – tai Lionelio Messi žmona Antonella Roccuzzo. Tai buvo pirmas jos pasirodymas viešumoje po to, kai prieš savaitę paskelbė, kad laukiasi trečio vaiko.

„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi su nėščia žmona Antonella Roccuzzo
„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi su nėščia žmona Antonella Roccuzzo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius