Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Gigi Hadid MTV apdovanojimų vakarėlyje pasirodė su nauju mylimuoju: širdį užkariavo realybės šou žvaigždė

Šių metų pradžioje Gigi Hadid (24) išsiskyrė su buvusiu grupės „One Direction“ nariu Zaynu Maliku (26), tačiau jos širdį jau užkariavo naujas mylimasis. MTV muzikos apdovanojimų vakarėlyje mergina buvo pastebėta ne viena, o su realybės šou žvaigžde Tyleriu Cameronu (26). Porą matę liudininkai tvirtina, kad garsenybės pasidalijo saldžiu bučiniu.
Gigi Hadid ir Tyleris Cameronas
Gigi Hadid ir Tyleris Cameronas / „Instagram“ nuotr.

Realybės šou „The Bachelorette“ dalyvis T.Cameronas jau anksčiau buvo pastebėtas su pasaulinio lygio modeliu, tačiau jų susitikimas MTV apdovanojimų vakarėlyje sukėlė dar daugiau kalbų. Nors mergina tą patį vakarą ant raudonojo kilimo pasirodė su sese Bella Hadid, tačiau netrukus šalia modelio glaudėsi kitas žmogus.

Įrašų kompanijos „Republic Records“ surengtame vakarėlyje Gigi iš pradžių pasirodė su apdovanojimų žvaigžde Taylor Swift. Tik vėliau prie merginų prisijungė ir Tyleris.

Vida Press nuotr./Gigi Hadid, Bella Hadid
Vida Press nuotr./Gigi Hadid, Bella Hadid

Portalas „E! News“ praneša, kad atvykus realybės šou dalyviui į vakarėlį, prie jo iškart pripuolė dainininkė T.Swift, kuri nesikuklino, ir priėjusi prie vaikino stipriai jį apkabino. Tačiau ne tai sukėlė svečių nuostabą, o netikėtas Gigi ir Tylerio bučinys.

Tiesa, tai nėra vienintelis kartas, kai pora pasirodė viešai. Juos buvo galima pastebėti Niujorko miesto gatvėse jau nuo rugpjūčio pradžios ir,akivaizdu, kad pora paskutines vasaros dienas praleido kartu.

Praeitos savaitės ketvirtadienį įsimylėjėliai nusprendė pasivažinėti automobiliu po Niujorką, o jų pasimatymo akimirka nepraslydo pro akis ir paparaciams.

Vida Press nuotr./Gigi Hadid ir Tyleris Cameronas važinėja po Niujorko miesto gatves
Vida Press nuotr./Gigi Hadid ir Tyleris Cameronas važinėja po Niujorko miesto gatves

Vaikinas šlovės sulaukė po realybės šou „Bachelorette“ laidos, kurioje dalyvės Hannah Brown buvo pakviestas į pasimatymą. Jau po kelių dienų T.Cameronas pastebėtas išeinantis iš H.Brown rezidencijos Los Andželo mieste po to, kai kartu su ja praleido naktį. Tiesa, gerbėjus toks poelgis papiktino, nes jau po dviejų dienų vaikinas vaikštinėjo Niujorko gatvėmis su Gigi.

Artimas poros šaltinis portalui „People“ pasakojo, kad pora „puikiai sugyvena“, kai kalba pasisuka apie jų santykius. „Jų pasimatymai yra visiškai tikri ir jis gerai leidžia laiką“, – portalui pasakojo šaltinis.

„Instagram“ nuotr./Tyleris Cameronas
„Instagram“ nuotr./Tyleris Cameronas

Kitas šaltinis pridūrė, kad vaikinas nėra drovus dėl viešumo, kurio sulaukia dėl naujų santykių. Jis taip pat nereaguoja į įvairias kalbas, kurias sukuria aplinkiniai.

„Tyleris šiuo metu gyvena Niujorke. Jis turi nuosavą būstą, bet pasimatymams jie susitinka pas Gigi. Jis viešai kalba, kad išeina arba ateina į jos namus – galima sakyti, kad jis nori būti matomas. Jis mėgaujasi dėmesiu, kurį gauna, kai susitikinėja su Gigi“, – pasakojo šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius