-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gimtadienio vakarėlį suorganizavusi Kylie Jenner – kritikų taikinyje: užkliuvo pasirinkta tema

Turtingiausia Kardashianų klano atžala Kylie Jenner (21) draugei Anastasiai Karanikolaou (22) surengė išskirtinį gimtadienio vakarėlį. Jame dalyvavusios merginos apsirengė serialo „Tarnaitės pasakojimas“ raudonais apsiaustais ir baltomis skrybėlėmis. Tačiau internautai socialiniame tinkle „Instagram“ išvydę vaizdo įrašus su besilinksminančiomis merginos nesuprato, ar jos suvokia tikrą serialo reikšmę.
Kylie Jenner teminis „Tarnaitės pasakojimo“ vakarėlis
Kylie Jenner teminis „Tarnaitės pasakojimo“ vakarėlis / „Instagram“ nuotr.

Savaitgalį Kylie Jenner ir jos draugių „Instagram“ paskyros mirgėjo nuo raudonos spalvos, kuri simbolizavo Margaret Atwood knygos ekranizaciją „Tarnaitės pasakojimas“.

Knygoje rašoma apie tautą, kurioje moterys verčiamos būti vergėmis, kad galėtų šeimoms per prievartą gimdyti vaikus. Knygoje teigiama, kad tokiu elgesiu siekiama palaikyti tobulos šeimos modelį.

„Instagram“ nuotr./Teminis „Tarnaitės pasakojimo“ vakarėlis
„Instagram“ nuotr./Teminis „Tarnaitės pasakojimo“ vakarėlis

2017 m. knygos istorija persikėlė į televizijos serialą, kurio pagrindinės herojės vaidmenį atliko aktorė Elisabeth Moss. Todėl pamatę šį vakarėlį internautai negalėjo suprasti, kodėl pasirinkta būtent tokia tema.

„Hulu“ nuotr./Serialas „Handmaid’s Tale“
„Hulu“ nuotr./Serialas „Handmaid’s Tale“

Šventės kaltininkė K.Jenner sugalvojo išskirtinę temą, kad galėtų nustebinti A.Karanikolaou 22-ojo gimtadienio proga. Vakarėlyje dalyvavo ir Scotto Disicko mergina Sofia Richie.

Savo namus jauniausia Kardashianų klano atžala dekoravo raudonos spalvos atspalviais ir rožėmis. Anksčiau „Instagram“ paskyroje mergina pasidalino įrašu, kuriame teigė, kad serialas „Tarnaitės pasakojimas“ yra jos mėgstamiausias, todėl dėl Anastasios gimtadienio visus pasveikino atvykus į Gileadą.

„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner draugės teminiame „Tarnaitės pasakojimo“ vakarėlyje
„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner draugės teminiame „Tarnaitės pasakojimo“ vakarėlyje

Gimtadienio nuotraukose galima pamatyti K.Jenner, Victoria Villarroel, Ariel Tejada, S.Richie, A.Karanikolaou apsirengusias raudonais apsiaustais ir baltomis skrybėlėmis. Visgi internautai įsitikinę, kad merginų grupė visai nesuprato, kad serialas pasakoja apie blogio ir neteisybės apipintą pasaulį.

Akimirkas iš vakarėlio galite pamatyti čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius