-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gražuolė Heidi Klum palepino Niujorką savo jogos treniruotės vaizdais

Niujorkiečiai šią savaitę galėjo pasidžiaugti gražiu ir nekasdienišku vaizdeliu. Ant žolės su būriu kitų jogos mėgėjų savo lankstumą rodė vokiečių supermodelis Heidi Klum.
Heidi Klum
Heidi Klum / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Heidi Klum

38-erių moteris ne tik demonstravo puikias kūno formas, bet ir nepaisydama smalsuolių žvilgsnių mėgavosi treniruote. Riverbank State parke Heidi Klum dalijo šypsenas ir mėgavosi vasaros saule.

Greta jos valandėlę sportui nutarė skirti ir hiphopo legenda, 53-ejų Russellas Simmonsas ir 37-erių mados dizainerė Rachel Roy. R.Simmonsas, geriausiai žinomas kaip vienas įrašų kompanijos „Def Jam“ įkūrėjų vėliau įspūdžiais iš jogos treniruotės pasidalijo „Twitter“ tinkle. „Pamokiau jogos Heidi Klum, jei norite įkvėpimo, keliaukite į Heidiklum.aol.com“, – rašė jis. Heidi Klum kaip mat jam atrašė: „Buvo smagu su tavimi lankstytis ir pozuoti, tu tikras riestainiukas!“

Ši treniruotė buvo viena iš supermodelio „AOL Summer Run“ programos dalių, kurias ji skaitytojams pateikia savo tinklalapyje. Į „Vasaros pasibėgiojimą“ Heidi Klum jau buvo pasikvietusi modelį Miranda Kerr ir realybės šou žvaigždę Kim Kardashian.

„Kviečiau R.Simmonsą pabėgioti, bet jis man pasakė ne, tačiau pakvietė į vieną savo pusantros valandos trukmės jogos treniruošių parke. Jas veda mėgstamiausias jo treneris Julesas Febre. Aš joga neužsiimu, nesu labai lanksti, tačiau nutariau pamėginti! Išmokau – nors nesi toks gerai pasitreniravęs kaip kiti, ne toks lankstus ir elegantiškas – daryk ką gali!“, – rašė gražuolė muzikanto Sealo žmona.

Heidi Klum jogos treniruotės nuotraukų pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius