Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Steve'o Jobso gražuolės dukters širdį užkariavo meksikietis raitelis

Jauniausia „Apple“ įkūrėjo Steve'o Jobso ir Laurene Powell dukra Eve Jobs (19 m.) išaugo į dailią panelę, kurios širdį užkariavo jaunas meksikietis Eugenio Garza Perezas (21 m.).
Steve'o Jobso dukra Eve Jobs ir jos vaikinas Eugenio Garza Perezas
Steve'o Jobso dukra Eve Jobs ir jos vaikinas Eugenio Garza Perezas / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Jaunuoliai kartu yra apie pusantrų metų, o juodu suvedė meilė žirgams – Eve ir Eugenio yra perspektyvūs raiteliai, abu patenkantys į Top 300 reitingą.

Jiedu abu gyvena Velingtono mieste Floridoje, tačiau Eugenio yra kilęs iš Meksikos ir į Jungtines Valstijas gyventi persikėlė tik prieš šešerius metus, būdamas 15-os. Jo prosenelis yra vieno geriausių Lotynų Amerikos universitetų, Monterėjaus technologijų ir aukštesniojo išsilavinimo instituto, įkūrėjas.

Aktyviai žirgų varžybose dalyvaujantis Eugenio Garza Perezas dar ir studijuoja – Majamio universitete vaikinas mokosi verslo administravimo.

Jis taip pat intensyviai ruošiasi 2020 metų olimpinėms žaidynėms, į kurias patekti yra didžiausias jo artimiausių metų tikslas.

Pernai mokyklą baigusi Eve Jobs savo „Instagram“ paskyroje daugiausia dalijasi nuotraukomis iš varžybų, tačiau čia galima rasti ir mielų kadrų su jos vaikinu.

Eve Jobs yra jauniausia iš keturių Steve'o Jobso atžalų. Tris iš jų – sūnų Reedą bei dukras Erin ir Eve – pagimdė vienintelė jo žmona, išradėjo našlė Lorena Powell, o vyriausia jo dukra Lisa Brennan-Jobs (39 m.) gimė iš nesantuokinio ryšio su Chrisann Brennan. Iš pradžių Steve'as Jobsas Lisos nepripažino, net kai DNR testas patvirtino, kad mergaitė tikrai jo dukra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius