-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Greitų ir įsiutusių“ žvaigždė Tyrese'as Gibsonas slapta vedė savo išrinktąją

„Greitų ir įsiutusių“ žvaigždė Tyrese'as Gibsonas (38 m.) nustebino savo gerbėjus – aktorius ir ritmebliuzo atlikėjas pranešė, kad per Valentino dieną slapta vedė savo išrinktąją. Jos tapatybė T.Gibsono gerbėjams iki šiol buvo paslaptis.
Tyrese'as Gibsonas filme „Greiti ir įsiutę 7“
Tyrese'as Gibsonas filme „Greiti ir įsiutę 7“ / Kadras iš filmo

TAIP PAT SKAITYKITE: „Greitų ir įsiutusių“ žvaigždė Jordana Brewster sūpuoja antrą vaiką: sūnų pagimdė surogatinė motina

Tyrese'as Gibsonas savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo nuotraukomis iš didžiosios šventės, kuriose jis su savo naująja žmona rodo įspūdingus vestuvinius žiedus, pozuoja su artimaisiais ir vieni du.

Gražuolė Tyrese'o Gibsono žmona per vestuvės vilkėjo ne baltą, o rožinę suknelę, o žvaigždė ją meiliai vadino „savo juodąja karaliene“.

Tik po kelių dienų Tyrese'as Gibsonas patenkino smalsuolių susidomėjimą ir atskleidė savo naujosios žmonos tapatybę: ji – Samantha Lee. Kaip vėliau išsiaiškino portalas TMZ, ji yra kilusi iš Naujojo Džersio ir Džordžijos universitete yra baigusi socialinio darbo magistro studijas.

15min primena, kad tai – jau antroji „Greitų ir įsiutusių“ žvaigždės santuoka. 2007–2009 metais jis buvo susituokęs su Norma Gibson, su kuria susilaukė kol kas vienturtės dukters Shaylos (9 m.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius