Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Grupės „Lady Antebellum“ vokalistė Hillary Scott laukiasi pirmagimio

Grupės „Lady Antebellum“ narė Hillary Scott (26) ir jos vyras būgnininkas Chrisas Tyrellis pranešė, kad laukiasi pirmagimio.
Hillary Scott
Hillary Scott / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Per praėjusių metų Nepriklausomybės dieną susižadėję, o šių metų sausio 7 dieną tapę vyru ir žmona, Hillary ir Chrisas šia žinia pasidalijo su savo sekėjais „Twitter“ tinkle, skelbia People.com.

„Chrisas ir aš su džiugesiu pranešame, kad kalėdinė dovana šiais metais pas mus atkeliavo anksčiau. Mes laukiamės kūdikio. Mes jaučiamės labai laimingi“, – džiaugsmu tryško būsima mama.

Dar prieš kurį laiką dainininkė, kalbėdama apie savo vyrą, sakė, kad jo dėka viskas atrodo šviesiau, įgavo prasmę ir kad jis jai leidžia jaustis geriau savo pačios kūne.

Hillary ir Chrisas susipažino koledže, tačiau negalvojo, kad tarp jų užsimegs romantiški santykiai. Grupės daina „Just A Kiss“ buvo įkvėpta poros draugystės.

Panašu, kad Hillary jau anksčiau galvojo apie vaikus, nes grupė „Lady Antebellum“ pirmadienį pranešė, kad pradeda naują labdaros kompaniją „LadyAID“, kurios lėšos bus skiriamos vaikų ligoninėms ir kitiems svarbiems tikslams.

Žmonės.lt skaitytojams siūlome pasiklausyti dainos „Just A Kiss“, kuri buvo sukurta apie šios poros draugystę.

VIDEO: Lady Antebellum - Just A Kiss

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius