Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gwen Stefani ir Blake’as Sheltonas atšoko kuklias vestuves

Turime dar vieną garsią dainininkų šeimą! Mažiau nei po mėnesio, kai Gwen Stefani viešumoje pasirodė pasipuošusi, kaip tada buvo rašoma, vestuvinį primenančiu žiedu, įvyko jos ir atlikėjo Blake'o Sheltono vestuvės, skelbia Pagesix.com.
Gwen Stefani ir Blake'as Sheltonas
Gwen Stefani ir Blake'as Sheltonas / Vida Press nuotr.

Rašoma, kad tuoktuvių ceremonija įvyko šeštadienį koplyčioje, kurią savo rančoje būtent šiam reikalui pastatė Blake'as Sheltonas.

Pagesix.com paviešintose, iš paukščio skrydžio darytose fotografijose matosi prie koplyčios pastatyta ir šventiškai papuošta pavėsine. Šalia jos – ir keli staliukai su kėdėmis bei suolais. Iš to susidaro įspūdis, kad svečių skaičius nebuvo labai didelis.

Tuo tarpu jaunavedžių fotografams įamžinti nepavyko. Pora išsaugojo paslaptį, kaip atrodė, ir liko nepastebėti pašalinių žmonių.

Šiek tiek anksčiau buvo pasklidusios kalbos, kad pora susituokė slapta. Gwen Stefani instagrame pasidalijus nuotrauka su prierašu „Ji išteka“, kurioje ji įamžinta laikanti dovaną ir gurkšnojanti vyną, kitą dieną atlikėja buvo pastebėta viešumoje su nauju žiedu ant rankos. Santuokos simbolį primenantis aksesuaras puikavosi šalia sužadėtuvių žiedo.

Be to, pora buvo tik ką grįžusi iš Oklahomos. Šias kalbas dar labiau paskatino tai, kad dar gruodį „Us Weekly“ šaltinis atskleidė, jog Blake'as Sheltonas šalia ten jam priklausančios rančos pastatė koplyčią, kurioje 2021 m. vasarą ketina vesti savo išrinktąją.

15min primena, kad Blake’as Sheltonas mylimajai pasipiršo spalį, įteikdamas įspūdingą žiedą su, kaip teigiama, nuo šešių iki devynių karatų deimantu.

Pora susitikinėti pradėjo 2015-aisiais, susidraugavę projekte „The Voice“, kur abu dirbo teisėjais.

Ši santuoka nei Gwen Stefani, nei Blake’ui Sheltonui nėra pirmoji. Dainininkė anksčiau buvo ištekėjusi už muzikanto Gavino Rossdale’o, su kuriuo susilaukė trijų vaikų, Tuo tarpu kantri muzikos žvaigždė 2015 m. po ketverių metų santuokos išsiskyrė su kita žinoma atlikėja Miranda Lambert.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius