-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gwen Stefani ir Blake’o Sheltono vestuvių varpai skamba vis garsiau

Pagreitį įgavo garsių atlikėjų Gwen Stefani ir Blake’o Sheltono pasiruošimas vestuvėms. Kaip skelbia užsienio žiniasklaida, pora išsiėmė santuokos liudijimą.
Gwen Stefani su Blake'u Sheltonu
Gwen Stefani su Blake'u Sheltonu / Vida Press nuotr.

Užsienio pramogų naujienų portalai pasipuošė antraštėmis straipsnių, skelbiančių, kad Gwen Stefani ir Blake’as Sheltonas antradienį, birželio 29 d., Oklahomoje išsiėmė santuokos liudijimą.

Kodėl pasirinktas ne koks Niujorkas ar Kalifornija? Oklahomoje kantri muzikos žvaigždė Blake’as Sheltonas turi rančą.

Tai – džiugi žinia dainininkų gerbėjams. Pagal Oklahomos įstatymus, 51-erių Gwen ir 45-erių Blake’as amžiną meilę turi prisiekti per 10 dienų nuo dokumento išrašymo, skelbia Pagesix.com. Tai reiškia, kad iki vienų labiausiai laukiamų vasaros vestuvių liko visai nedaug!

Didelė tikimybė, kad jos įvyks jau šį savaitgalį. TMZ šaltiniai atskleidė, kad sužadėtiniams baigus muzikinio projekto „The Voice“, kuriame jie sėdi teisėjų kėdėse, filmavimus, jie ir trys Gwen vaikai išskrido į gimtąją Blake’o valstiją. Be to, pora ketina privačiu lėktuvu atskraidinti artimiausius būsimų jaunavedžių šeimos narius.

Dar gruodį Blake’as Sheltonas savo rančos teritorijoje, žinoma, padedamas profesionalų, pastatė koplyčia. Šio projekto jis ėmėsi turėdamas vieną tikslą – koplyčioje surengti tuoktuvių ceremoniją.

15min primena, kad Gwen Stefani ir Blake’as Sheltonas susitikinėti pradėjo 2015 m., Gwen išsiskyrus su Gavinu Rossdale’u, o Blake’ui – su Miranda Lambert.

Hitų atlikėjai kantri muzikos žvaigždė pasipiršo spalį, įteikdamas žiedą su, kaip rašo Pagesix.com, nuo 6 iki 9 karatų dydžio deimantu.

Šios vestuvės Gwen Stefani bus antros, o Blake’ui Sheltonui – trečios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius