Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gyvasis Kenas Rodrigo Alvesas atskleidė esantis translytė moteris: „Visada jaučiausi kaip Barbė“

Iki tol ją visi žinojo kaip gyvąjį Keną, išvaizdos pokyčiams išleidusį beveik 590 tūkst. eurų, tačiau vos prieš kelias dienas Rodrigo Alvesas garsiai ir drąsiai visiems pranešė esantis translytė moteris, į kurią nuo šiol, kaip rašo „Mirror“, kreiptis reikėtų Roddy.
Roddy, anksčiau žinoma kaip Rodrigo Alvesas
Roddy, anksčiau žinoma kaip Rodrigo Alvesas / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Rodrigo Alvesas

Pozuodama vilkėdama suknelę ir mūvėdama aukštakulnius, Britanijoje populiaraus realybės šou „Celebrity Big Brother“ žvaigždė užsienio naujienų portalui pasakojo: „Jaučiuosi nuostabiai pagaliau pasauliui pranešusi, kad esu mergina. Esu žinoma kaip Kenas, bet viduje visada jaučiausi kaip Barbė.“

Specialios hormonų injekcijos pakoregavo Roddy figūrą – ryškesni tapo ne tik klubai, bet ir krūtinė. Dar labiau tikrąja savimi ji pasijuto užsidėjusi ilgų šviesių plaukų peruką, pasidariusi makiažą ir prisiklijavusi į dangų besistiebiančias blakstienas.

„Pagaliau esu savimi – žavinga, graži ir moteriška. Metų metus stengiausi gyventi kaip vyras. Man buvo sudėtas netikras pilvo presas, rankose turėjau netikrus raumenis, tačiau tik melavau sau. Esu moteris ir visada mąsčiau kaip ji. Dabar mano kūnas sutampa su mano savijauta“, – tęsė Roddy.

Vida Press nuotr./Roddy, anksčiau žinoma kaip Rodrigo Alvesas
Vida Press nuotr./Roddy, anksčiau žinoma kaip Rodrigo Alvesas

Kitąmet 36-erių pramogų pasaulio atstovė virsmą moterimi planuoja užbaigti lyties keitimo operacija.

„Tai bus paskutinis žingsnis. Prieš tai man dar bus įdėti silikoniniai krūtų implantai. Galėsiu vilkėti krūtinę atidengiančias sukneles ir atrodyti seksualiai. Labai nekantrauju, – pasakojo Roddy. – Po to man dar bus atlikta veido feminizacijos operacija. (…) Gydytojas pakeis mano kaktos formą, pakels akis, lūpas ir patemps veidą. Man bus pašalintas ir Adomo obuolys, patobulintas žandikaulis ir smakras.“

Iš Brazilijos kilusi bet Londone gyvenanti Roddy prisipažino, kad tam, jog pagaliau pasauliui praneštų esanti translytė moteris, jai reikėjo sukaupti labai daug drąsos.

„Už uždarų durų kaip moteris gyvenu pastaruosius tris mėnesius. Man labai patinka tai ir viskas, kas su tuo susiję – lankymasis grožio salonuose ir nagų, antakių tvarkymasis, blakstienų priauginimas. Suknelių ir aukštakulnių pirkimas, seksualūs apatiniai.

Buvau vadinama apsigimėle ir keistuole, tad, žinoma, nervinausi dėl to, kaip žmonės į tai reaguos. Prieš kelerius metus tam niekada nebūčiau pasiryžusi, bet dabar yra lengviau. Žmonės tapo supratingesni translyčiams. Tikiuosi, kad būsiu priimta kaip moteris ir manęs niekas neteis bei nesišaipys”, – viltis išreiškė Roddy.

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Rodrigo Alvesas
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Rodrigo Alvesas

Jos kelionė priėmimo savęs kaip moters link prasidėjo dar vaikystėje – gyvendama Brazilijoje Roddy dažnai persirenginėdavo mamos spintoje rastais drabužiais. Be to, jos organizmas natūraliai gamino daugiau moteriško hormono estrogeno, tad Roddy turėjo krūtis. Dėl to vaikystėje ir paauglystėje iš jos buvo tyčiojamasi – Roddy patyrė fizinę ir net seksualinę prievartą.

Tačiau, jos pačios teigimu, jei ne nemalonios bendraamžių replikos ir žiaurūs veiksmai, galbūt ji šiandien nebūtų tokia sėkminga. „Mirror“ moteris pasakojo, kad sulaukusi 20-ies ji apsigyveno Jungtinėje Karalystėje ir įstojo į universitetą. Vėliau Roddy prisijungė prie skrydžių palydovų komandos, po to tapo žinoma televizijos asmenybe dėl pomėgio darytis plastines operacijas.

Pirmoji procedūra jai buvo atlikta 17-kos – Roddy buvo sumažinta krūtinė. Po poros metų ji pasidalino nosį. Šiuo metu jos plastinių operacijų sąraše – net 70 įvairių procedūrų ir, atrodo, tai tikrai ne pabaiga.

Vida Press nuotr./Roddy, anksčiau žinoma kaip Rodrigo Alvesas
Vida Press nuotr./Roddy, anksčiau žinoma kaip Rodrigo Alvesas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius