-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

H.Jackmanas pasidavė įsivaikinimo manijai

Pranešama, kad aktorius Hugh Jackmanas ketina padidinti šeimą įsivaikindamas trečią mažylį. Australų aktorius su žmona aktore Deborra Lee Furness jau augina du įvaikius.
Aktorius Hughas Jackmanas
Aktorius Hugh Jackmanas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Hugh Jackmanas

Sutuoktiniai tvirtina norintys dar vienam vaikui suteikti tikrus namus. „Hugh yra didelis įsivaikinimo šalininkas. Jis siekia, kad būtų suteikiama kuo daugiau pagalbos tėvų neturintiems vaikams“, – sakė leidinio „National Enquirer“ šaltinis. Anot jo, šiuo metu kaip tik tvarkomi įvaikinimo dokumentai.

40-metis H.Jackmanas neseniai viešai prabilo, kokius stiprius jausmus jaučia savo maišytų rasių vaikams 8-erių įsūniui Oscarui ir 3-ejų įdukrai Avai. „Maišytų rasių vaikams sunku rasti namus, tad su Debe nusprendėme, kad norime būtent tokio vaiko. Mūsų advokatas mėgino perkalbėti, kad ne laikas būti politiškai teisingiems ir geriau pasvarstyti, ką įsileisime į namus ir širdį. Bet įsivaikinti tokius vaikus buvo geriausia, kurį esu padaręs“, – džiaugėsi aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius