-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Halle Berry mėgsta apsinuoginti

Holivudo gražuolė Halle Berry norėtų, kad nebūtų įstatymų, draudžiančių viešai apsinuoginti, nes pozavimas fotografui išsirengus viename Meksikos paplūdimyje buvo vienas labiausiai išlaisvinančių gyvenimo potyrių.
42-ejų Halle Berry
42-ejų Halle Berry / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Halle Berry

„Monstrų puotos“ žvaigždė kartą Kabo San Lukaso kurorte paplūdimiu bėgo visiškai nuoga ir dabar pripažįsta, kad pasitaikius progai mielai pakartotų tokį dalyką, jei žinotų, jog už tai nebus nubausta.

Žurnalui „Vogue“ ji sakė: „Nebuvau tokia laiminga visą savo gyvenimą (kaip per fotosesiją Meksikoje). Jei pasaulis manęs nepersekiotų, fotografuočiausi nuoga kiekvieną savaitės dieną.“

H.Berry prieš fotoaparatą ar kamerą išsirengia ne pirmą kartą: ji pasirodė nuoga 1999 metų biografiniame filme „Dorothy Dandridge pristatymas“ ir išsirengė iki pusės 2001 metų veiksmo filmui „Operacija „Kardžuvė“.

Kažkiek jos nuostabaus kūno galima pamatyti ir 2001-ųjų dramoje „Monstrų puota“, už kurią ji 2002-aisiais gavo geriausios aktorės „Oskarą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius