-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Harry Stylesas po mirtinų šaudynių Kopenhagos prekybos centre atšaukė koncertą

Harry Stylesas atšaukė savo koncertą Kopenhagoje po šaudynių prekybos centre, kai keli žmonės žuvo, o daugybė kitų buvo sužeisti. Visa tai vyko netoli jo koncerto vietos.
Harry Stylesas
Harry Stylesas / „Scanpix“ nuotr.

Likus kelioms valandoms iki Harry Stylesui išeinant į sceną, šaudynės įsiplieskė Danijos sostinėje esančiame prekybos centre „Field's“, kaip sekmadienį pranešime paskelbė Kopenhagos policija.

Policija taip pat pranešė, kad dėl šaudynių buvo suimtas vienas asmuo. Šaulį jie apibūdino kaip 22 metų vyrą.

„Patvirtinta, kad daugiau nei vienas žmogus žuvo, o keli žmonės yra sužeisti“, – kitame pranešime teigė policija. „Jei esate Kopenhagoje, susisiekite su savo artimaisiais ir praneškite jiems, kad viskas gerai.“

Valdžios institucijos taip pat pažymėjo, kad ieško įvykio liudininkų, nuotraukų ir vaizdo įrašų, kurie padėtų atlikti tyrimą.

H.Stylesas sekmadienio vakarą turėjo koncertuoti netoliese esančioje „Royal Arena“ arenoje, kur vyko jo itin laukiamos gastrolės „Love On Tour“. Tačiau jis atšaukė koncertą ir tviteryje parašė, kad dėl šios žinios jam liūdna.

„Man skauda širdį kartu su Kopenhagos žmonėmis. Dievinu šį miestą. Žmonės tokie šilti ir kupini meilės. Esu sugniuždytas dėl aukų, jų šeimų ir visų nukentėjusiųjų. Apgailestauju, kad negalėjome būti kartu. Prašau, pasirūpinkite vieni kitais. H“, – rašė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius