-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Harry Stylesas nustelbė „Met Gala“ svečius: pasirodė su aukštakulniais, auskaru ir permatomu kombinezonu

Metropoliteno muziejaus Kostiumų instituto pokylyje „Met Gala“ dainininkas ir aktorius Harry Stylesas (25 m.) visus susirinkusiuosius nustebino kiek neįprastu įvaizdžiu. Rožiniu renginio kilimu jis žengė su juodu permatomu kombinezonu, avėjo aukštakulnius batus, o vieną ausį papuošė perlo auskaru.
Harry Stylesas
Harry Stylesas / „Scanpix“ nuotr.

Pirmadienio vakarą Niujorke vykusiame mados renginyje pasirodęs buvusios vaikinų grupės „One Direction“ narys Harry Stylesas nustelbė daugelį pramogų pasaulio žvaigždžių. Šių metų pokyliui dainininkas pasirinko „Gucci“ naujausios rudens ir žiemos kolekcijos kombinezoną. Įvaizdį papildė batai su kulniukais ir vienas masyvus perlo auskaras.

Šių metų „Met Gala“ pokylio tema – „Camp: Notes on Fashion“, ją įkvėpė fotografės Susan Sontag 1964 metais parašyta esė. Joje ikoninė autorė ir muziejaus mūza akcentavo meilę nenatūralumui, tad kaip ir jos darbuose, taip ir ant raudonojo kilimo netrūko ironijos, sarkazmo, parodijos ir teatriškumo.

„Scanpix“ nuotr./Harry Stylesas ir Alessandro Michele
„Scanpix“ nuotr./Harry Stylesas ir Alessandro Michele

Atlikėjas į pokylį atvyko kartu su „Gucci“ mados namų vyriausiuoju dizaineriu Alessandro Michele. Jis ir sukūrė šį išskirtinį, visų dėmesį patraukusį apdarą.

Dainininko įvaizdį stilizavo Harry Lambertas. Jis H.Styleso rankas papuošė masyviais žiedais – du iš jų turėjo jo vardo ir pavardės pirmųjų raidžių inicialus. Šį įvaizdį papildė juodos ir turkio spalvos nagai.

Nuo 1995-ųjų renginiui diriguoja amerikietiškojo „Vogue“ vyriausioji redaktorė Anna Wintour. Šiemet kartu su ja vakaro šeimininkais buvo atlikėja Lady Gaga, „Gucci“ vadovaujantis italų dizaineris A.Michele, dainininkas H.Stylesas ir tenisininkė Serena Williams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius