Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Hitu tapusi „FaceApp“ programėlė: ir užsienio žvaigždės nebijo pasenti

Nepaprastu greičiu socialiniuose tinkluose išpopuliarėjusi „FaceApp“ programėlė tapo tikru hitu ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Programėle pradėjo naudotis įvairiausios pramogų pasaulio žvaigždės, kurios nekantravo išvysti, kaip atrodys po keliasdešimt metų. Įspūdingais rezultatais jie netrukus pasidalijo socialiniuose tinkluose.
Žvaigždės išbandė „FaceApp“ programėlę
Žvaigždės išbandė „FaceApp“ programėlę / „Twitter“ ir „Instagram“ nuotr.

Sankt Peterburgo mieste sukurta programėlė sukėlė tikrą populiarumo bangą socialiniuose tinkluose, nes turi funkcijas, kurios leidžia pamatyti, kaip atrodysite jaunesni, su kitokia plaukų spalva, kitos lyties ir keliasdešimt metų vyresni.

Programėlė naudoja technologijas, kuriomis galima užfiksuoti vartotojo veidą, o papildomos funkcijos leidžia paryškinti arba išlyginti netobulas veido vietas. Tiesa, senėjimo funkcija prideda papildomų kilogramų, raukšlių ir žilų plaukų.

„Twitter“ nuotr./Programėlės „FaceApp“ vartotojai nusprendė pasendinti reperį Kanye Westą ir jo žmoną Kim Kardashian
„Twitter“ nuotr./Programėlės „FaceApp“ vartotojai nusprendė pasendinti reperį Kanye Westą ir jo žmoną Kim Kardashian

Nauja mada pasinaudojo ir atsinaujinusi vaikinų grupė „Jonas Brothers“, kurie į socialinį tinklą „Twitter“ įkėlė nuotrauką su Kevino Jonas, Joe Jonas, Nicko Jonas pasendintais veidais. Vaikinai juokavo, kad nusikėlė į 3000-uosius metus.

Filmo „Greiti ir įsiutę“ žvaigždės Tyrese'as Gibsonas ir Ludacris instagrame teigė nusprendę pakeisti kultinio filmo pavadinimą į „Greiti ir įsiutę 50“, nes nuotraukoje vyrai atrodo gerokai senesni. Žymūs vyrai juokavo, kad per šitiek metų vis dar nesustojo įsipilti degalų ar nusipirkti senatvėje reikalingų sauskelnių.

Programėle nusprendė pasinaudoti ir atlikėjas Samas Smithas, komikas Kevinas Hartas, virtuvės šefas Gordonas Ramsay, reperis Drake'as, Lil Nas X, Cardi B ir kiti žymūs žmonės.

Pasižvalgykite po pasenusias žvaigždes:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius