Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Hitu tapusio realybės šou „Too Hot To Handle“ dalyvių ir porų likimai: kas nutiko išjungus kameras?

Iš pradžių visi iš proto ėjo dėl „Tiger King“, bet atslūgus šiai manijai „Netflix“ žiūrovai pasidavė kitai – realybės šou „Too Hot To Handle“. Nors jo epizodai startavo neseniai, iš tiesų realybės šou buvo nufilmuotas prieš metus, todėl visi jo dalyviai jau spėjo sugrįžti prie sau įprasto gyvenimo ritmo. Įdomu sužinoti, ką jie veikia dabar ir ar prieš kameras užsimezgę santykiai išliko?
Kadrai iš realybės šou „Too Hot To Handle“
Kadrai iš realybės šou „Too Hot To Handle“ / Vida Press nuotr.
Temos: 1 „Netflix“

„Too Hot To Handle“ dalyviai – seksualūs vienišiai, sutikę kelias savaites praleisti egzotiniame kurorte Meksikoje, apsupti tokių pat kaip jie gražių žmonių. Tiesa, tik susipažinę vienas su kitu jie sužinojo apie netikėtą šou taisyklę – dalyviams draudžiamas bet koks seksualinis kontaktas.

Tam, kaip šou matę įsitikino, atsispirti sunku, todėl projekto prodiuseriai sugalvojo, kaip padidinti dalyvių motyvaciją neprasižengti – pristatė 100 tūkst. dolerių prizą, kuris mažėja, jei nepaisoma taisyklių.

Šou pabaigoje egzotiniame kurorte likę dalyviai namo išvyko kišenėse turėdami po 7,5 tūkst. (100 tūkst. prizas sumažėjo iki 75 tūkst. dolerių). Smalsu ne tik tai, ką baigus filmuoti realybės šou veikia jame dalyvavusieji, bet ar jiems pavyko išsaugoti užmegztus ryšius ir santykius?

Davidas Birtwistle’as yra sporto ir mitybos treneris, gyvena Londone ir vadovauja savo įkurtai kompanijai. Kaip ir daugelis šiuo metu, Davidas karantinavosi namuose, o laiką juose jis leidžia mankštindamasis bei nuotoliniu būdu flirtuodamas su kita projekto dalyve Lydia Clyma.

Nors socialiniuose tinkluose pora savo santykių akimirkomis nesidalija, kas kursto kalbas, kad jie nutrūko, juodu aktyviai komentuoja vienas kito įrašus.

Be to, Lydia, kaip ir Davidas, gyvena Londone, kur dirba modeliu ir mišrių kovos menų bei bokso varžybų „ringo mergina“, rašo CNN.com ir Standard.co.uk.

Nors dėl Davido ir Lydios santykių visiškai aišku nėra, viena kurorte užsimezgusi draugystė vis dar tęsiasi. Davidas atskleidė vis dar bendraujantis su realybės šou metu draugu tapusiu Sharronu Townsendu.

Pastarasis, vienas iš kelių stipriausiai 100 tūkst. dolerių prizą sumažinusių dalyvių, pradėjo aktoriaus ir modelio karjerą, nusifilmavo reperio Fetty Wap vaizdo klipe. Akimirka iš susitikimo su muzikos žvaigžde jis pasidalijo instagrame.

Deja santykių su Rhonda Paul Sharronui išsaugoti nepavyko. Pora sakė, kad dėl to kaltas didelis juos skiriantis atstumas (Rhonda gyvena Atlantoje, JAV, kur darbuojasi prie savo papuošalų linijos „PureLuXX“).

Bene labiausiai realybės šou pasižymėjusi ir taip pat prie prizo sumažėjimo savo prasižengimais prisidėjusi Francesca Farago bei dar projekto pradžioje jai į akį kritęs Harry Jowsey, nepaisant to, ką galvoja kiti, vis dar yra kartu.

Tam netrukdo ir porą skiriantis atstumas. Francesca gyvena savo gimtojoje Kanadoje, o tuo tarpu iš Australijos kilęs Harry persikėlė gyventi į Ameriką.

View this post on Instagram

always been you.. @harryjowsey♥️

A post shared by TOO HOT TO HANDLE (@francescafarago) on

„Harry ir aš vis dar kartu ir (mūsų santykiai – red. past.) yra tvirtesni nei anksčiau, – sakė Francesca. – Buvo nuostabu stebėti, kaip rutuliojasi mūsų meilės istorija. Nekantrauju sužinoti, ką mums yra paruošusi ateitis.“

„Turėjome trumpą pertrauką, bet dabar vėl esame kartu. Nekantrauju pradėti drauge keliauti“, – pridūrė Harry, taip pat užsiminęs norintis su Francesca sukurti šeimą.

Pora planuoja įsitvirtinti mados rinkoje – Francesca ruošiasi pristatyti tvarios mados prekės ženklą, o Harry – liniją „Naughty Possums“.

View this post on Instagram

My favourite weirdo ????

A post shared by Too Hot To Handle - Harry ⚡️ (@harryjowsey) on

Viena linksmiausių realybės šou dalyvių Chloe Veitch laiką leidžia Jungtinėje Karalystėje, kur dirba modeliu – instagrame reklamuoja įvairius maudymosi kostiumėlius. Tačiau į jos paskyrą užsukę rasite ne tik daugybę nuotraukų.

„Išmokau mylėti save, gerbti save ir emociškai susijungti su savimi. Patyriau tiek daug pakilimų ir nuosmukių. Nuo dabar vienintelis kelias yra aukštyn. Galima sakyti, kad esu naujas žmogus… geresnis!“ – po viena fotografija išmintimi dalijosi Chloe.

Bryce’as Hirschbergas didžiąją dalį laiko praleidžia, kaip jau galėjote nuspėti, savo laive, prišvartuotame viename iš Los Andželo uostų, ant kurio denio jis „deginasi, geria ir skaito komentarus“ po įrašais socialiniuose tinkluose.

Po realybės šou Nicole O’Brien sugrįžo į Londoną, kur šiuo metu ji užsiima apatinio tikotažo kolekcijos kūrimu. Be to, ji nuolat bendrauja su Bryce’u.

Tai atrodo kiek netikėta, mat pora projekte tvirtų santykių neužmezgė, tačiau, kaip rašo Standard.co.uk, viskas pasikeitė užbaigus filmavimus.

„Jis nuoširdžiai mielas vaikinas ir šiuo metu mes nedarome jokio spaudimo bei plaukiame pasroviui. Tai, kad jis gyvena kitoje pasaulio pusėje nėra idealu, bet mudu stengiamės išsiaiškinti, ką darysime pasibaigus karantinui“, – sakė Nicole.

Haley Cureton šou žiūrovų atmintyse įstrigo dėl, žinoma, pinigų kainavusio aistringo bučinio su Francesca, taip pat prastų geografinių žinių. Dėl to, kad taip ir nesugebėjo užmegzti ryšio su kitu projekto dalyviu, ji buvo priversta palikti kurortą.

Dabar Haley mokosi Šiaurės Floridos universitete. Daug laiko ji praleidžia ir paplūdimiuose, taip pat bendraudama su Francesca.

Matthew Smithas, buvęs konkurso „Amerikos topmodeliai“ dalyvis, kurorte, kaip kiti dalyviai, laiko gerai nepraleido. Jis pats savo noru paliko projektą, nes nesugebėjo atrasti ryšio su kitu dalyviu.

Po dalyvavimo „Too Hot To Handle“, Jėzumi dėl panašumo į jį dar vadintas Matthew nusifilmavo trumpametražiame filme, kuriame atliko… Jėzaus vaidmenį.

Į Jungtinę Karalystę grįžęs Kelzas Dyke’as toliau dirba įdarbinimo konsultantu ir aktyviai žaidžia amerikietiškąjį futbolą.

View this post on Instagram

The Accountant #toohottohandle

A post shared by Too Hot To Handle - K E L Z✨ (@kelechidyke) on

Koris Sampsonas iš projekto buvo pašalintas paskutinę minutę ir neteko progos su kitais pasidalinti 100 tūkst. dolerių likučiais. Tačiau be darbo ji nesėdėjo – išleido elektroninę knygą apie sveiką gyvenimo būdą.

Paskutinę akimirką iš realybės šou buvo pašalinta ir Madison Wyborny, grįžusi prie modelio darbo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius