-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Holivudinis glamūras karališkosiose vestuvėse: tarp svečių – aibė žvaigždžių

Į karališkąsias britų princo Harry ir amerikiečių aktorės Meghan Markle vestuves renkasi 600 svečių, tarp kurių – monarchijos atstovai, britų aukštuomenės nariai bei visa galybė pramogų pasaulio garsenybių.
Gabrielis Machtas su žmona Jacinda Barrett, Oprah Winfrey ir Davidas bei Victoria Beckhamai
Gabrielis Machtas su žmona Jacinda Barrett, Oprah Winfrey ir Davidas bei Victoria Beckhamai / „Scanpix“ nuotr.

Turbūt kitaip ir nebuvo galima tikėtis žinant, kad princo nuotaka – amerikiečių aktorė, 15 pastarųjų metų praleidusi Holivude.

Vieni pirmųjų į Šv. Jurgio koplyčią atėjo JAV televizijos legenda Oprah Winfrey bei britų kino žvaigždė Idrisas Elba.

VIDEO: Pasižiūrėkite į karališkųjų vestuvių svečius: tarp jų – visa galybė žvaigždžių

Viena iš viešnių – iš Indijos kilusi Holivudo aktorė Priyanka Chopra, labiausiai žinoma iš serialo „Kvantikas“ („Quantico“), kur atliko pagrindinį vaidmenį. Beje, ši moteris 2000 metais net buvo išrinkta „Mis Pasauliu“! Jos su Meghan Markle yra geros draugės nuo 2015 metų – vos susipažinusios, iš karto sulipo ir tapo neišskiriamomis.

Kita garsi vestuvių viešnia – viena geriausių pasaulio tenisininkių Serena Williams, kuri taip pat yra gera nuotakos draugė.

Vestuvėse dalyvaus ir britų legenda seras Eltonas Johnas – jis pakviestas kaip atlikėjas. Tik dar nežinia, ar išgirsime jį dainuojant per ceremoniją, ar jis koncertuos tik uždaro vakarėlio metu.

VIDEO: Lemtingasis „Taip“: princas Harry ir Meghan Markle tapo vyru ir žmona

Princas Harry ir Meghan Markle į savo vestuves pakvietę ir buvusį futbolininką Davidą Beckhamą bei dizainerę Victorią Beckham – jiedu 2011 metais dalyvavo ir princo Williamo bei Kembridžo hercogienės Catherine vestuvėse.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Victoria Beckham ir Davidas Beckhamas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Victoria Beckham ir Davidas Beckhamas

Karališkosiose vestuvėse taip pat buvo galima pamatyti ir garsią Kanados dizainerę bei stilistę Jessicą Mulroney (ji rengia ir Kanados premjero Justino Trudeau žmoną Sophie), kuri yra viena geriausių nuotakos draugių. Trys Jessicos vaikai – ketverių dukra Ivy bei septynerių dvyniai Brianas ir Johnas – yra nuotakos pulko nariai ir lydės Meghan prie altoriaus kartu su princu George'u bei princese Charlotte.

Tarp svečių taip pat buvo galima išvysti ir garsų britų komiką Jamesą Cordeną, aktorius Tomą Hardy ir Carey Mulligan bei daugybę kitų garsių veidų.

VIDEO: Susituokę: Princas Harry ir Meghan Markle prisiekė amžiną meilę

Galerijoje – karališkųjų vestuvių svečiai:

„Kostiumuotųjų“ armija

Meghan Markle labiausiai žinoma dėl vieno pagrindinių vaidmenų seriale „Kostiumuotieji“ („Suits“), kuriame vaidino nuo pat jo pradžios 2011 metais. Iš serialo ji pasitraukė po sužadėtuvių su princu. Paskutinė serija, kurioje ji vaidina, TV eteryje buvo parodyta mažiau nei prieš mėnesį – su ja Meghan visam laikui atsisveikino su aktoryste.

Tačiau aktoriai, su kuriais Meghan Markle filmuodamasi praleido septynerius metus, tapo jai ne vien tik kolegomis, bet ir artimais draugais. Dėl to jie visi buvo pakviesti ir į karališkąsias vestuves.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Gabrielis Machtas su žmona Jacinda Barrett
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Gabrielis Machtas su žmona Jacinda Barrett

Į Vindzoro rūmus atvažiavo Gabrielis Machtas su žmona aktore Jacinda Barrett (ją irgi buvo galima išvysti keliose „Kostiumuotųjų“ serijose), Patrickas J. Adamsas su žmona, kito garsaus serialo „Gražiosios melagės“ („Pretty Little Liars“) žvaigžde Troian Bellisario (ji taip pat vaidino ir keliose „Kostiumuotųjų“ serijose), Gina Torres, Sarah Rafferty, Abigail Spencer ir Rickas Hoffmanas.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Patrickas J. Adamsas ir Troian Bellisario
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Patrickas J. Adamsas ir Troian Bellisario

„Aš nepaprastai laimingas dėl jos. Kaip jūs patys galite įsivaizduoti – jei to dar nepastebėjote – tai masiškas reikalas. Tenoriu jai pasakyti: „Aš tave myliu, aš palaikau tave ir tikiuosi, kad tu laiminga. Ir tu atrodai labai laiminga!“ Ir jei yra pasaulyje kas nors, sutvertas su visu tuo susitvarkyti profesionaliai, tai yra Meghan Markle“, – apie savo kolegę prieš vestuves sakė Patrickas J. Adamsas, seriale vaidinęs Meghan herojės Reičel mylimąjį Maiką.

Tiesioginė transliacija iš Vindzoro:

VIDEO: Princas Harry ir Meghan Markle santuoką sutvirtino pirmuoju jaunavedžių bučiniu
VIDEO: Ką tik susituokusi karališkoji pora pasirodo susirinkusiems gerbėjams: karieta važiuoja Vindzoro gatvėmis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius