Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo žvaigždė Bradley Cooperis ir Rusijos modelis Irina Shayk susilaukė pirmagimio

Holivudo žvaigždė Bradley Cooperis (42 m.) ir seksualiausia Rusijos moterimi vadinama manekenė Irina Shayk (31 m.) jau porą savaičių mėgaujasi tėvyste, praneša „People“.
Irina Shayk ir Bradley Cooperis
Irina Shayk ir Bradley Cooperis / Vida Press nuotr.

Artimas poros šaltinis pranešė, kad vaikelis gimė prieš dvi savaites. Tačiau jiedu dar neatskleidžia, kokia naujagimio lytis.

Tiek Irinai, tiek keturiems „Oskarams“ nominuotam Bradley Cooperiui ką tik gimęs vaikelis yra pirmas.

Kad Irina Shayk laukiasi kūdikio, paaiškėjo gruodžio mėnesį, kuomet ji Paryžiuje žengė „Victoria's Secret“ podiumu būdama nėščia ir jau su mažyčiu pilvuku, kurį renginio stilistams teko maskuoti aprengiant ją kiek uždaresniais drabužiais negu kitų tą vakarą podiumu žengusių apsinuoginusių manekenių.

„Scanpix“ nuotr./Irina Shayk
„Scanpix“ nuotr./Irina Shayk

Tiesa, savo privatų gyvenimą itin sauganti pora iki pat šiolei oficialiai nepatvirtino žinios apie Irinos nėštumą, o ši, kaskart pasirodydama viešumoje, visais įmanomais būdais bandydavo paslėpti savo pilvą. O ir savo „Instagram“ paskyroje Irina Shayk, priešingai nei kitos garsenybės, nė žodeliu neužsiminė apie laukiantį šeimos pagausėjimą ir dalinosi vien nuotraukomis iš fotosesijų, darytų dar prieš nėštumą, arba asmeniniais kadrais, kuriuose jos pilvo nesimato.

15min primena, kad Bradley Cooperis ir Irina Shayk susitikinėja nuo 2015 metų pavasario. Prieš tai seksualioji rusė penkerius metus draugavo su futbolininku Cristiano Ronaldo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius