Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo žvaigždė Kate Hudson ant raudonojo kilimo pristatė savo naują mylimąjį

Trečiadienį į Holivude vykusią naujos komedijos „Bėdos kurorte“ („Snatched“) premjerą aktorė Kate Hudson atvyko lydima naujojo draugo – muzikanto Danny Fujikawos.
Kate Hudson ir Danny Fujikawa
Kate Hudson ir Danny Fujikawa / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Kate Hudson

38-erių aktorė ir ne itin garsus muzikantas Danny Fujikawa poruojami nuo kovo mėnesio, kada pirmą kartą buvo pastebėti leidžiantys laiką drauge, tačiau tik trečiadienį jiedu debiutavo ant raudonojo kilimo kaip oficiali pora.

„Balmain“ drabužiais pasipuošusi Kate Hudson ir mėlynu kostiumu vilkintis Danny Fujikawa noriai pozavo fotografams kartu ir nešykštėjo šiltų jausmų įrodymų – apsikabinimų, meilių bučinių į skruostus ar lūpas.

Vida Press nuotr./Kate Hudson ir Danny Fujikawa
Vida Press nuotr./Kate Hudson ir Danny Fujikawa

Informacijos apie tai, kas yra tas Danny Fujikawa, nėra itin daug. Žinoma tik tiek, kad jis grojo gitara ne pačioje garsiausioje indie roko grupėje „Chief“, o 2013 metais įkūrė nepriklausomą įrašų kompaniją „Lightwave Records“.

Na o kad Kate Hudson jaučia silpnybę būtent rokeriams – jau seniai niekam ne paslaptis. 2000–2007 metais ji buvo susituokusi su grupės „The Black Crows“ lyderiu Chrisu Robinsonu, su kuriuo turi 13-metį sūnų Ryderį, o ketverius metus gyvavęs ir 2014-aisiais nutrūkęs romanas su grupės „Muse“ lyderiu Mattu Bellamy padovanojo jai dar vieną sūnų – penkerių Binghamą.

Vida Press nuotr./Kate Hudson ir Danny Fujikawa
Vida Press nuotr./Kate Hudson ir Danny Fujikawa

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius