Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Holivudo žvaigždė Nicole Kidman švenčia 50-ąjį jubiliejų: jos išvaizdos pokyčiai bėgant metams

Birželio 20-ąją viena didžiausių Holivudo žvaigždžių Nicole Kidman mini apvalią sukaktį – aktorei sueina 50 metų.
Nicole Kidman išvaizdos pokyčiai
Nicole Kidman išvaizdos pokyčiai / Asmeninio albumo ir Vida Press nuotr.

Nors daugelis per tokį apvalų gimtadienį rengia šventę su būriu draugų ir artimųjų, tačiau Nicole jubiliejui grandiozinių planų neturi. Ji gimtadienį žada atšvęsti tik pačių brangiausių žmonių apsuptyje, mat turėdama tokią viešą profesiją sako dėmesio ir taip gaunanti užtektinai.

„Scanpix“/AP nuotr./Nicole Kidman ir Keithas Urbanas
„Scanpix“/AP nuotr./Nicole Kidman ir Keithas Urbanas

„Noriu leisti laiką su savo dievišku vyru ir vaikais bei savo seserimi, – „E! News“ apie gimtadienio planus prieš keletą dienų sakė aktorė. – Aš jau buvau Australijoje ir atšvenčiau su mama – jai per toli tiek keliauti, bet mano sesuo atvyksta pas mane su visais savo vaikais. Ji jų turi šešis. Tai ir viskas – man nereikia jokių didelių vakarėlių. Tenoriu savo šeimos šalia. Jei mane supa šeima, tada aš esu laiminga.“

Nicole Kidman su kantri muzikos žvaigžde Keithu Urbanu augina dvi dukteris – aštuonerių Sunday ir šešerių Faith. Iš santuokos su Tomu Cruise'u aktorė turi dar dvi įvaikintas atžalas – 24-erių Isabellą ir 22-ejų Connorą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Nicole Kidman paauglystės fotosesija privertė aktorę raudonuoti

VIDEO: Aktorei Nicole Kidman – 50 metų

Įdomūs faktai apie Nicole Kidman

  • Nicole Kidman gimė 1967-ųjų birželio 20 d. Havajuose, kur tuo metu studijavo ir laikinai gyveno jos tėvai australai Antony ir Janelle Ann Kidmanai. Aktorės tėvas buvo Australijoje žinomas ir gerbiamas psichologas. Nicole Kidman turi vieną jaunesnę seserį Antonią, kuri yra žurnalistė ir TV laidų vedėja.
  • Kadangi gimė Havajuose, Nicole buvo duotas ir tradiciškas havajietiškas vardas Hōkūlani, reiškiantis „Dieviška žvaigždė“.
  • Nicole Kidman šeima į Australiją gyventi sugrįžo, kai jai buvo ketveri.
  • Svajonė tapti aktore gimė, kai Nicole vaikystėje pamatė Margaret Hamilton, vaidinančią piktąją raganą Holivudo filme „Ozo šalies burtininkas“.
  • Nicole Kidman kine debiutavo 1983-iaisiais, būdama 16-os metų, tad jos karjera trunka jau 34-erius metus.
Vida Press nuotr./Nicole Kidman (1983 m.)
Vida Press nuotr./Nicole Kidman (1983 m.)
  • Kai Nicole motinai buvo diagnozuotas krūties vėžys, 17-metė trumpam atidėjo savo karjeros planus, kad mokytųsi masažavimo meno ir šitokiu būdu galėtų padėti savo sergančiai mamai bei prisidėtų prie šeimos biudžeto.
  • Viena geriausių Nicole Kidman draugių – taip pat aktorė Naomi Watts. Jos abi mokėsi toje pačioje vidurinėje, o vėliau – ir teatro mokykloje Sidnėjuje. Beje, jos kartu yra vaidinusios ir nepriklausomame australų filme „Flirting“ (1991 m.)
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Naomi Watts su Nicole Kidman
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Naomi Watts su Nicole Kidman
  • Apšilusi kojas tėvynėje, 23-ejų Nicole Kidman 1990-aisiais debiutavo Holivude – suvaidino itin sėkmingame to meto filme „Griaustinio dienos“ („Days of Thunder“). Filmavimo aikštelėje ji susipažino ir užmezgė romaną su Tomu Cruise'u. Mylimųjų keliai darbe dar kartą susikirto 1999-aisiais, kuomet jie abu, jau būdami susituokę, vaidino filme „Plačiai užmerktos akys“ („Eyes Wide Shut“).
Vida Press nuotr./Tomas Cruise'as ir Nicole Kidman (1999 m.)
Vida Press nuotr./Tomas Cruise'as ir Nicole Kidman (1999 m.)
  • Nicole Kidman buvo ištekėjusi du kartus: santuoka su Tomu Cruise'u gyvavo 10 metų. Vėliau ji buvo trumpai susižadėjusi su rokeriu Lenny Kravitzu, bet jiedu taip ir nenužengė prie altoriaus. O birželio 25-ąji aktorė švęs 11-ąsias santuokos su kantri muzikos žvaigžde Keithu Urbanu metines.
  • Ji išbandė visus įmanomus motinystės būdus: pirmas dvi atžalas įsivaikino, trečiąją pati pagimdė, o ketvirtą jai išnešiojo surogatinė motina.
Vida Press nuotr./Nicole Kidman ir Tomas Cruise'as su įvaikiais Isabella ir Connoru (1996 m.)
Vida Press nuotr./Nicole Kidman ir Tomas Cruise'as su įvaikiais Isabella ir Connoru (1996 m.)
  • Daugiausiai pasaulyje uždirbęs filmas (336 mln. JAV dolerių), kuriame Nicole Kidman vaidino, yra 1995-ųjų juosta „Betmenas amžiams“ („Batman Forever“).
  • Visi Nicole Kidman filmai bendrai sudėjus pasaulyje uždirbo 3,7 mlrd. JAV dolerių, 17 iš jų viršijo 100 mln. JAV dolerių ribą.
  • 2002-aisiais žurnalas „People“ tuo metu 34-erių Nicole Kidman išrinko gražiausia pasaulio moterimi.
  • Nicole Kidman yra gavusi „Oskarą“ už pagrindinį vaidmenį biografinėje dramoje „Valandos“ („Hours“). „Oskarui“ ji buvo nominuota dar tris kartus: už filmus „Mulen Ružas“ („Moulin Rouge!“), „Triušio urvas“ („Rabbit Hole“) ir „Liūtas“ („Lion“). Jos apdovanojimų kolekcijoje taip pat yra trys „Auksiniai gaubliai“ (nominuota buvo 10 kartų) bei viena BAFTA statulėlė (nominuota keturis kartus).
Vida Press nuotr./Nicole Kidman filme „Valandos“ (2002 m.)
Vida Press nuotr./Nicole Kidman filme „Valandos“ (2002 m.)
  • Nicole Kidman išbandė jėgas ir kaip dainininkė – jos balsą buvo galima įvertinti miuzikle „Mulen Ružas“. Šiam filmui kartu su aktoriumi Ewanu McGregoru įrašyta daina „Come What May“ užėmė 27-ą vietą Jungtinės Karalystės tope. Vėliau ji sudainavo duetu ir su britų popžvaigžde Robbie Williamsu – jų daina „Somethin' Stupid“ tris savaites Jungtinės Karalystės tope laikėsi pirmoje vietoje.
VIDEO: Robbie Williams and Nicole Kidman - Somethin' Stupid
  • 2017 metais Nicole Kidman sugrįžo į televiziją – suvaidino septynių dalių miniseriale „Big Little Lies“, kurį pati kartu su Reese Witherspoon ir prodiusavo. Serialas sulaukė didžiulės sėkmės, o Nicole vaidybą jame kritikai pavadino geriausiu darbu jos karjeroje.

15min galerijoje – 50-ąjį gimtadienį švenčiančios Nicole Kidman išvaizdos pokyčiai ir jos vaidmenys kine:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius