-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo žvaigždė Sheenas savo žmonai per barnį grasino peiliu

Holivudo aktorius Charlie Sheenas per Kalėdų rytą kilusį barnį su savo žmona Brooke Mueller buvo prikišęs jai prie gerklės peilį ir grasino nužudyti, nurodoma teismo dokumentuose.
Charlie Sheenas su žmona Brooke Mueller
Charlie Sheenas su žmona Brooke Mueller. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ch.Sheenui, kurio tikrasis vardas – Carlosas Irwinas Estevezas, buvo pateikti kaltinimai dėl 2-ojo laipsnio užpuolimo, grasinimų ir nusikalstamos žalos po gruodžio 25 dienos rytą įvykusio įtariamo įnirtingo barnio su žmona. Tas konfliktas įvyko Aspeno mieste Kolorade, kur sutuoktiniai atvyko praleisti kalėdinių atostogų su 9 mėnesių amžiaus dvyniais sūnumis.

Vėliau penktadienį aktorius buvo paleistas, sumokėjus 8500 JAV dolerių užstatą, ir grįžo į savo namus Los Andžele, o B.Mueller liko Aspene.

Ch.Sheenui pateikti kaltinimai dėl grasinimo yra rimčiausi: jeigu aktoriaus kaltė būtų įrodyta, jis gali būti nuteistas kalėti 2–8 metus. Jam taip pat gali būti skirta 2–5 tūkst. JAV dolerių bauda.Teismo dokumentai, su kuriais susipažino tinklalapis GossipCop.com, rodo, kad sutuoktiniai susibarė, kai B.Mueller pareiškė norinti skirtis.

„Mueller ir Estevezas barėsi viršuje esančiame miegamajame, – sakoma policijos pranešime. – Mueller pasakė Estevezui norinti skirtis, o tada Estevezas išsitraukė peilį prikišo jai prie gerklės ir pareiškė: „Geriau bijok. Jeigu kam nors prasitarsi, aš tave nužudysiu. Tavo motinos pinigai nieko nereiškia – galiu nusisamdyti buvusių policininkų, kurie žino, kaip atlikti darbą, nepaliekant jokių pėdsakų.“

Tuose dokumentuose sakoma, kad Ch.Sheenas neigia „grasinęs Mueller peiliu arba ją smaugęs“, tačiau ataskaitą pateikęs Aspeno policijos pareigūnas Rickas Magnusonas nurodė, kad ant B.Mueller „gerklės buvo raudonų žymių“.

R.Magnusonas taip pat pranešė, kad Ch.Sheenas parodė jam peilį su 10 centimetrų ilgio geležte, kuris buvo kelioniniame krepšyje prie miegamojo, kur vyko sutuoktinių barnis.

Ch.Sheenui pateikti kaltinimai dėl grasinimo yra rimčiausi: jeigu aktoriaus kaltė būtų įrodyta, jis gali būti nuteistas kalėti 2–8 metus. Jam taip pat gali būti skirta 2–5 tūkst. JAV dolerių bauda.

Aktoriaus vadybininkas Markas Burgas sakė, kad sutuoktiniai po Naujųjų metų žada kreiptis į šeimos konsultantus ir kad jie neplanuoja skirtis.

Ch.Sheenas susituokė su B.Mueller praeitų metų gegužę, po audringų skyrybų su ankstesne žmona Denise Richards.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius