-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo žvaigždė Willisas vakarėlio metu su JAV karų veteranais gėrė degtinę

Holivudo aktorius Bruce'as Willisas, pagerbė šimtus tikrojo gyvenimo didvyrių, surengęs didelį vakarėlį Amerikos kariams lapkričio 11–ają minimos Veteranų dienos proga.
Bruceas Willisas
Bruceas Willisas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šis renginys vyko trečiadienį Niujorko uoste stovinčiame JAV lėktuvnešyje „USS Intrepid“, kuriame dabar įrengtas muziejus.

B.Willisas pasakė tostą už kariuomenėje tarnaujančius narsius vyrus ir moteris ir kartu su visais dalyviais išgėrė taurelę degtinės, pagerbiant karius, atliekančius pareigą savo šaliai visame pasaulyje. Aktorius yra vienos populiarios rūšies degtinės ambasadorius.

„Aš verčiuosi apsimetinėjimu. Tenka apsimetinėti didvyriu, garbingu žmogumi, patriotu ar dar kuo nors. Retai mėginu palyginti save su žmonėmis, kurie iš tikrųjų... turi rizikuoti savo gyvybėmis dėl to, kuo tiki, – sakė aktorius. – Visų ginkluotųjų pajėgų (kariams), kurie negali būti šį vakarą čia, nes tarnauja visame pasaulyje, vyrams ir moterims kurie tarnavo ir tebetarnauja – mes jus mylime. Už tikruosius didvyrius.“  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius