-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 07 /15:16

Holivudo žvaigždutė Lindsay Lohan paleista iš kalėjimo, išbuvusi jame tik penkias valandas

Holivudo aktorė Lindsay Lohan sekmadienį atvyko į vieną kalėjimą Kalifornijoje, kur turėjo atlikti 30 parų laisvės atėmimo bausmę.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Filmo „Naujokė“ („Mean Girls“) žvaigždė praeitą trečiadienį padarė kaltės pripažinimo pareiškimą dėl lygtinio paleidimo sąlygų pažeidimo, o Los Andželo apygardos aukštesniojo teismo teisėja Stephanie Sautner nurodė, kad ji mėnesį turės praleisti už grotų.

L.Lohan bausmės vykdymas buvo kelioms dienoms atidėtas – kaip pranešama, kad ji galėtų dalyvauti sutartoje erotinėje fotosesijoje žurnalui vyrams „Playboy“.

Sekmadienį prieš 21 val. vietos (pirmadienį 7 val. Lietuvos) laiku L.Lohan atvyko į Šimtmečio regioninę kalinimo įstaigą Kalifornijos mieste Linvude, o namo buvo išsiųsta apie 1.30 val. (11.30 val.).

Kaip nurodo portalas TMZ.com., aktorė buvo paleista gerokai anksčiau nei planuota tikriausiai dėl to, kad Kalifornijos kalėjimai šiuo metu yra perpildyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius