Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Alos Pugačiovos vestuves atvyko ir Filipas Kirkorovas

Nors skelbta, kad Filipas Kirkorovas, buvęs Alos Pugačiovos vyras, nebuvo pakviestas į Rusijos estrados primadonos vestuves, visgi jis dalyvavo iškilmėse.
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas / Allapugacheva.pro nuotr.

62-ejų A.Pugačiova su penktuoju vyru, 35-erių humoristu Maksimu Galkinu dešimtmetį trukusius santykius įteisino gruodžio 23-ąją. „Šį sprendimą jie priėmė po 10-ies laimingų metų kartu ir mano, kad ši santuoka gali būti laiminga, o toks formalumas tam nesutrukdys. Šeštadienį Ala ir Maksimas švenčia savo šventę artimiausių bičiulių būryje. Žymiausia šalies pora labai norėjo, kad viskas praeitų tyliai ir nepastebimai, tačiau populiarūs žmonės, žinoma, negali sau to leisti. Ala Borisovna taip pat rūpinosi, kad jos šventė įvyks per pasninką, tačiau ją patikino, kad per Kalėdas galima taip daryti. Pabrėžiame, kad įvyko ne sutuoktuvės, o grynas formalumas. Juk meilei antspaudas pase nėra svarbiausias“, – šeštadienį buvo rašoma oficialioje Alos Pugačiovos svetainėje Allapugacheva.pro.

Vestuvių linksmybės vyko pačiame Maskvos centre, viename iš itališkų restoranų. Čia pora sudalyvavo improvizuotoje vestuvių ceremonijoje. Dni.ru rašo, kad tiek A.Pugačiova, tiek M.Galkinas spinduliavo gerą nuotaiką. Iškilmėms dainininkė pasirinko erdvų baltą drabužį, o nuotakos šydo atsisakė. Jaunavedžiai sakė meilės priesaikas stovėdami po lelijomis puošta arka. Pasigirdus bičiulių raginimui „Gorko!“ (liet. „kartu“), pora pasibučiavo.

„Stebiuosi, kaip jūsų čia daug... O aš maniau, kad mes su Maksimu tyliai sukviesim svečius ir nepastebimai atšvęsime. Tikiuosi, tai paskutinė mano santuoka!“, – susirinkusiems žurnalistams ir fotografams šeštadienį sakė A.Pugačiova. „O aš tikiuosi, kad ši santuoka – mano vienintelė“, – pridūrė M.Galkinas.

Bičiuliai ir artimieji užvertė dovanomis

Pora sulaukė daugybės dovanų, o svečių linksmintoju buvo „įdarbintas“ ne kas kitas, o pirmas internete žinią apie vestuves paskelbęs dainininkas Nikolajus Baskovas. Jis tikino ilgai rinkęs jaunavedžiams dovaną ir galiausiai išrinkęs prašmatnų „Fabergé“ indų rinkinį.

Rusų humoristas ir dainininkas Vladimiras Vinokuras tikino padovanojęs A.Pugačiovai ir M.Galkinui dvi ištaigingas žvakides, kuriose telpa po 7 žvakes. „Tegu pastato savo pilyje ir kartais uždega. Tokios žvakidės kuria romantišką aplinką“, – sakė jis. F.Kirkorovas žurnalistams nepanoro atskleisti, ką nupirko dovanų, tačiau teigė esąs laimingas už A.Pugačiovą ir M.Galkiną, o vėliau greitai užėmė vietą prie svečių stalo.

Linksmybėse dalyvavo ir besilaukianti A.Pugačiovos dukra Kristina Orbakaitė su vyru Michailu Zemcovu, jos vyriausias sūnus Nikita su mylimąja ir jauniausias sūnus Deni Baisarovas. „Mes su vyru išrinkome mados kūrėjo kurtą prabangią vestuvinę lėlę“, – sakė K.Orbakaitė.

Tačiau, ko gero, brangiausią dovaną A.Pugačiova gavo nuo savo vyro M.Galkino. Moteris nesusivaldė nepasigyrusi prieš svečius – ji atėjusiems parodė žiedą ir apyrankę gausiai puoštus briliantais ir safyrais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius