-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Kauną atvykstanti Rusijos žvaigždė Timati pageidauja „Rolls Royce“, SPA ir apsaugos

Balandžio 6-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertuosianti pasaulinio lygio Rusijos žvaigždė Timati ypatingų reikalavimų nekelia. Tačiau Kaune visur jį privalo lydėti asmens sargybinis.
Timati
Timati / Asmeninio albumo nuotr.

Su bene visiems klubinėtojams žinoma daina „Welcome to St. Tropez“ Rusijos muzikinį langą ne tik į Europą, bet ir į pasaulį atvėręs, su didžiausio ryškumo žvaigždėmis – P.Diddy, Snoop Dogg, Xzibit, Mario Winans, Busta Rhymes – ir prodiuseriu Scott Storch bendradarbiaujantis Timati nėra itin išlepinta ar įnoringa žvaigždė.

„Automobilis „Rolls Royce“, sporto salė su SPA bei visur ir visada lydintis apsaugos darbuotojas“, – pasak renginio organizatorių, Maskvoje gimęs, nuo 13 metų Los Andžele gyvenęs, Timuras Junusovas (toks tikrasis stambaus verslininko Ildaro Junusovo sūnaus Timati vardas), daugiau ypatingų reikalavimų nekėlė.

Po koncerto Kauno „Žalgirio“ arenoje Timati išvyks tiesiai į „Macao Open Air“ klube vyksiantį oficialų jo vardo vakarėlį, kuriame tą naktį koncertuos ne tik linksmieji Radistai, bet ir jo draugas Max C.

Timati koncertas Kauno „Žalgirio“ arenoje prasidės balandžio 6 dieną, 19 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius