Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Į Lietuvą atvykstantis „Sostų karų“ aktorius Ianas Beattie su gerbėjais sveikinasi lietuviškai

Rugsėjį nenustebkite Vilniuje sutikę garsius Holivudo aktorius - jie atvyksta į „Comic Con Baltics“ renginį. Prie šių metų kviestinių svečių prisijungia ir kultinio serialo „Sostų karai“ („Game of Thrones“) aktorius Ianas Beattie. Svečią į Lietuvą pakvietė „Telia“, kurios išmanioji televizija nuo šios savaitės pasipildė išskirtiniu HBO turiniu.
Ianas Beattie ir Lena Headey seriale „Sostų karai“
Ianas Beattie ir Lena Headey seriale „Sostų karai“ / HBO nuotr.

Karaliaus sargybos vado Meryno Tranto vaidmenį atlikęs aktorius praėjusiais metais dėl filmavimo tvarkaraščių pakitimo negalėjęs atvykti į renginį, šiais metais nori ištaisyti šią klaidą ir susitikti su serialo gerbėjais Lietuvoje.

„Pagaliau galiu ištesėti duotą pažadą „Sostų karų“ gerbėjams! Praėjusias metais dėl pasikeitusių filmavimo grafikų, renginyje sudalyvauti nepavyko, todėl dabar su nekantrumu laukiu savo pirmosios kelionės į Lietuvą“, – tikina Ianas Beattie.

VIDEO: „Sostų karų“ aktorius Ianas Beattie sveikinasi lietuviškai

Nors profesionalaus aktoriaus karjerą Ianas pradėjo teatre, jis neslepia, kad darbas televizijoje ir kine jam arčiau širdies: „Mėgaujuosi teatro scena, tačiau jaučiuosi žymiai geriau, kuomet esu filmavimo aikštelėse.“

Populiarumo rekordus iki šiol gerinančiuose „Sostų karuose“ brutalų sadistą Meryną Ianas vaidino net penkis sezonus, tuo gali pasigirti tik nedaugelis seriale vaidinusių aktorių. Be to, jo personažui priklauso ir brangiausia mirties scena serialo istorijoje.

„Atvirai pasakius, aš mėgavausi įkūnydamas šį personažą. Man buvo įdomu vaidinti visiškai priešingą asmenį nei pats esu. Neturėjau siekių būti antagonistu, tačiau turbūt turiu tam talentą. Be to, vaidinti lordą Meryną Trentą buvo lengva ir dėl nuostabių režisierių bei prodiuserių“, – pasakoja Ianas Beattie.

Vaidmuo „Sostų karuose“ Ianui Beattie atvėrė kelius į kitus sėkmingus projektus, tokius kaip „Vikingai“ („Vikings“) ir „Daktaras Kas“ („Dr. Who“).

Pasiruošti susitikimui su Ianu Beattie lietuviai gali įsijungę „Telia“ išmaniąją televiziją, kuri šią savaitę pasipildė išskirtiniu HBO turiniu. Lietuvos žiūrovai nuo šiol gali legaliai sau patogiu metu žiūrėti ne tik populiariuosius „Sostų karus“, bet ir kitus HBO hitus, tokius kaip „Vakarų pasaulis“ („Westworld“), „Aštrūs daiktai“ („Sharp Objects“), „Nekaltas melas“ („Big Little Lies“) ir kt. „Telia“ IPTV žiūrovai kartu su visu pasauliu išvys naujausias amerikiečių mokamos TV milžino kuriamų serialų serijas, o taip pat visus ankstesnius serialų sezonus ir populiariausius filmus. Iš viso žiūrovai galės rinktis iš daugiau nei šimto kruopščiai atrinktų HBO filmų ir serialų.

„Comic Con Baltics“ į Lietuvą atveža ir pristato aktorius iš garsiausių televizijos ir kino projektų, tokių kaip „Žiedų valdovas“ („The Lord of the Rings“), „Juodoji Pantera“ („Black Panther“), „Vaikštantys numirėliai“ („The Walking Dead“), „Blyksnis“ („The Flash“), „Vampyrų dienoraščiai“ („The Vampire Diaries“).

Į renginį taip pat atvyksta garsusis lietuvių kilmės iliustratorius Kaz Prapuolenis. Kompiuterinių žaidimų gerbėjams bus suteikta proga prisiminti vaikystę ar prisiliesti prie to, ką matė tik jų tėvai – senosios konsolės ir žaidimai. Vienas spalvingiausių renginio akcentų – didžiausias cosplay konkursas Baltijos šalyse, kuriame varžysis šios srities profesionalai ir parodys nepriekaištingus jų pačių sukurtus kostiumus.

Daugiau informacijos: www.ccbaltics.com. Bilietus platina „Tiketa“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius