-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Lietuvą sekmadienį atvykęs Stingas Vingio parke įsirengs nuosavą virtuvę

Dainininkas Stingas – jau Lietuvoje. Į šalį Stingas iš Vokietijos privačiu lėktuvu atskrido sekmadienį, 14.45 val. Dainininkas apsistojo senamiestyje įsikūrusiame viešbutyje „Ramada“.
Stingas
Stingas / Clive Barda nuotr.
Temos: 2 Virtuvė Stingas

Pirmadienį apie 15 val. Vingio parke įvyks Stingo ir Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro repeticija. Iš Lietuvos 59 metų atlikėjas, gastroliuojantis su turu „Symphonicity“, išvyks antradienį. Kitas jo koncertas numatytas Slovakijoje.

Pirmadienio vakarą Vingio parke įvyksiančio koncerto organizatoriai teigia, kad su šiuo dainininku visada malonu dirbti, nes kaip tikra ir profesionali žvaigždė jis nekelia ypatingų reikalavimų.

„Stingas turės savo virtuvę, kuri bus įrengta Vingio parke. Jis paprašė mūsų dviejų asistentų ir vieno virėjo. Šiandien jis kol kas nepateikė jokių reikalavimų, turbūt ilsėsis viešbutyje. Visi ankstesni pageidavimai nebuvo kuo nors ypatingi, jų sąrašas buvo nežvaigždiškas. Kuo didesnė žvaigždė, tuo paprasčiau su ja dirbti“, –  teigė koncertą organizuojančios agentūros „Makroconcert“ komunikacijos vadovas Aivaras Gelžinis.

Scenoje Stingui talkins muzikantų grupė, kurią sudaro gitaristas Dominicas Milleris, vokalistė Jo Lawry, perkusininkas Rhani Krija ir bosistas Ira Colemanu. Simfoniniam orkestrui ir grupei diriguos pasaulinę šlovę pelniusio „Minnesota Orchestra“ vadovė Sarah Hicks.

Didžiausiu koncertu po atviru dangumi vadinamame renginyje Stingas, kurio tikrasis vardas Gordonas Matthew Sumneris, kartu su simfoniniu orkestru ir grupe atliks žinomiausius savo ir grupės „The Police“ kūrinius. Klausytojai išgirs naują garsiausių atlikėjo dainų „Roxanne“, „Every Little Thing She Does Is Magic“, „Every Breath You Take“, „Englishman in New York“, „Fragile“, „If I Ever Lose My Faith in You“, „Fields of Gold“, „Desert Rose“ ir daugelio kitų, skambesį.

Papildomas pasaulinių gastrolių „Symphonicity“ turo koncertas Lietuvoje taps vienu iš nedaugelio, kuriuos Stingas surengs ne uždarose arenose, o atviroje aikštelėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius