-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Vilnių atvažiuojančio Bryano Adamso koncertų grafikas pritaikytas prie jo pirmagimės

Bryanui Adamsui priklauso daugiausiai albumų (65 mln.) pardavusio Kanados dainininko titulas, jo fonotekoje dešimtys visame pasaulyje puikiai žinomų hitų ir jis nestovi vietoje – ir toliau visame pasaulyje išsibarsčiusius savo gerbėjus stebina naujais albumais, naujais kūriniais, tačiau šiandiena jis neberengia 20 koncertų per mėnesį – visu jo pasauliu tapo metukų dukra Mirabella Bunny.
Bryanas Adamsas
Bryanas Adamsas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Bryanas Adamsas

„Jis dievina tą vaiką. Niekuomet netikėjau, jog pamatysiu kaip jis, sulaukęs 52-iejų, tampa tėvu. Dabar jam dukra – visas gyvenimas, o man jo koncertų tvarkaraštį reikia sudarinėti atsižvelgiant į krikštynas, vardadienius, gimtadienius ir kitas su vaiku susijusias datas“, – sako ilgametis Bryano Adamso vadybininkas Bruce Allenas.

Gimus dukrai Bryanas Adamsas nori daugiau laiko praleisti ir dėmesio skirti savo pirmagimei, todėl vadybininko griežtai reikalauja, kad per mėnesį koncertų tvarkaraštyje atsirastų ne daugiau kaip 10 koncertų.

Gimus dukrai Bryanas Adamsas nori daugiau laiko praleisti ir dėmesio skirti savo pirmagimei, todėl vadybininko griežtai reikalauja, kad per mėnesį koncertų tvarkaraštyje atsirastų ne daugiau kaip 10 koncertų. 

„Mes su juo dėl to nuolat kovojame, tačiau mano agentas, prašydamas surengti papildomą koncertą, tiesiog eina į jau pralaimėtą mūšį“, – sako šiuo metu gimtojoje Kanadoje koncertuojantis Bryanas Adamsas. Kanadoje jis iš viso surengs 20 koncertų skirtų jo albumo „Waking Up The Neighbours“, pavertusio jį mega žvaigžde, dvidešimtajam gimtadieniui, o jau liepos 3 d. Bryaną Adamsą sveikinsime Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Paklaustas, kaip gyvenimas pasikeitė gimus dukrai, B. Adamsas atviras: „Nejaučiu didelio skirtumo, tik tai, kad dabar viskas yra geriau, gyvenimas ir viskas, ką darau, įgavo prasmę. Dukra yra ir naujų dainų įkvėpimo šaltinis. Tiesa, kol kas labai paprastų ir linksmų. Jos man nuolat sukasi galvoje. Yra visas vaikiškų dainų albumas, kurio jūs niekada neišgirsite“, – šmaikštauja atlikėjas.

Bryanas Adamsas tapti tėvu troško ilgus metus ir ne kartą, kaip pats sako, atrodė, kad kūdikis jau labai arti, tačiau dėl vienokių ar kitokių priežasčių jo vis nebuvo. „Aš net sugalvojau mįslingą istoriją, kurią pasakoju Bunny mamai, kai mažoji nemiega. Sakau, kad tai Bunny mus pasirinko, kad ji klajojo kažkur virš mūsų ieškodama tinkamiausių tėvų ir pamačiusi mus ištarė „Gerai, jūs du!“ – atskleidžia Bryanas Adamsas.

Pasak jo, nors Bunny dar tik vos vieneri, ji jau tikra keliautoja. „Aš net juokauju, jog ji karibietė. Ji Karibuose praleido daug laiko. Ji čia buvo ir pradėta, – atvirauja atlikėjas, su kuriuo dukra keliavo ir į Japoniją, kuomet jo koncertai buvo persikėlę į Azijos žemyną. – Aš noriu, kad ji pajustų kelionių ir koncertinių turų skonį, noriu, kad ji būtų maža rokenrolo mergaitė, kad į pasaulį žvelgtų taip, kaip į jį žvelgiau aš, kai buvau vaikas. Aš nuo 12 metų nuolat keliaudavau su tėvais“.

Visgi, nors Bryano Adamso koncertinio turo tvarkaraštyje pasirodymų mažiau, atlikėjas trokšta koncertus surengti šalyse, kuriose dar niekada nekoncertavo – tai Marokas, Alžyras, Tunisas. Taip pat galvoja ir apie naujus duetus. Trokštamiausių jo partnerių sąrašo viršūnėje šiuo metu yra atlikėjos Rihanna ir Adele.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius