Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į žiedus besidairantis užfiksuotas ir Britney Spears mylimasis

Ar Samas Asghari (27) ruošiasi įsipareigoti? Du mėnesiai po to, kai jį užkalbinusiam paparacui Britney Spears (39) mylimasis sarkastiškai leptelėjo, kad pora jau „susituokusi ir turi dvynius“, modelis pastebėtas apžiūrintis žiedus prabangioje papuošalų parduotuvėje.
Britney Spears ir Samas Asghari
Britney Spears ir Samas Asghari / Vida Press nuotr.

Kaip rašo Pagesix.com, kurie ir pasidalijo rugsėjo 2 d. darytais kadrais, Samas Asghari apžiūrinėjo juvelyrinių dirbinių „Cartier“ parduotuvės Los Andžele vitrinas, turbūt besiruošdamas užduoti itin svarbų klausimą garsiai atlikėjai.

Tamsiai mėlynos spalvos laisvalaikio kostiumą vilkėjęs Samas Asghari ilgai apžiūrinėjo po stiklu sudėtus papuošalus, kol galiausiai pardavėjos paprašė iš arčiau parodyti vieną žiedą su deimantu.

Nežinoma, ar vyras parduotuvę paliko tuščiomis ar su prabangiu papuošalu rankoje, rašo Pagesix.com, tačiau jis tikrai nebūtinas tvirtiems porą siejantiems santykiams įrodyti.

Ne kartą savo mylimąjį instagrame gyrė Britney Spears. „Šis žavus šiknius su manimi išbuvo ne tik sunkiausiais mano gyvenimo metais, bet ir, pasirodo, yra nepaprastai geras virėjas“, – po viena iš nuotraukų rašė dainininkė, viešumoje išreiškusi troškimą ištekėti ir su Samu Asghari susilaukti vaikų.

Šeimyniniam gyvenimui pasiruošęs yra ir jis. Samas Asghari atskleidė svajojantis ir apie vaikus su garsia dainininke, kam, tikriausiai, bus lemta išsipildyti, Britney Spears tėvui Jamie pagaliau sutikus atsisakyti jos globėjo statuso.

Poros atstovai kalbų apie galbūt artėjančias sužadėtuves komentuoti nesutiko.

Neseniai į žiedus su deimantais besidairantį paparacai nufotografavo ir Beną Afflecką (49), po 17 metų atnaujinusį romaną su Jennifer Lopez (52), tik jis drauge su motina ir sūnumi lankėsi „Tiffany & Co.“ parduotuvėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius