Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iggy Azalea metė krepšininką Nicką Youngą užklupusi jį su kita moterimi

Prieš mažiau nei dvi savaites Iggy Azalea (26 m.) pranešė nutraukusi sužadėtuves su NBA žvaigžde Nicku Youngu (31 m.), o dabar prabilo, kad tai įvyko dėl jo neištikimybės: reperė užtiko jį su kita moterimi, kuri, kalbama, dar ir laukiasi jo vaiko.
Iggy Azalea
Iggy Azalea ir Nickas Youngas / „Scanpix“ nuotr.

Žmonės.lt primena, kad dar prieš tris mėnesius buvo nutekintas vaizdo įrašas, kuriame Nickas Youngas giriasi komandos draugui savo meilės nuotykiais. Tąkart Iggy Azalea jam atleido ir patikėjo pažadais, kad daugiau taip nebebus, tačiau labai greitai itin skaudžiai nusivylė.

Šią savaitę „E News“​ paskelbė, kad skyrybų priežastis – Nicko Youngo romanas su buvusia drauge Keonna Green, kuri yra jo ketverių metų sūnaus Nicko motina. Pranešama, kad moteris yra ketvirtą mėnesį nėščia, o būsimo kūdikio tėvas – ne kas kitas, o Nickas Youngas.

Šiuos gandus išgirdusi Iggy Azalea savo „Twitter“ paskyroje paneigė, jog jų skyrybos įvyko sužinojus apie Keonnos Green nėštumą, tačiau tuo pačiu patvirtino, kad krepšininką tikrai paliko dėl jo neištikimybės.

„Instagram“ nuotr./Reperė Iggy Azalea susižadėjo su krepšininku Nicku Youngu
„Instagram“ nuotr./Iggy Azalea ir Nickas Youngas susižadėjo 2015 m. birželį

„Nickas man niekada nesakė, kad jo vaiko motina laukiasi, tad jeigu tai tiesa, tai aš apie tai sužinojau iš „E News“​, – rašė reperė. – Su Nicku išsiskyriau, nes sužinojau, kad jis parsivedė į mūsų namus kitą moterį kol aš buvau išvykusi, pričiupau juos per apsaugos kamerą.“​

„Tai tarsi antras šūvis į krūtinę. Ir jaučiuosi taip, lyg net nežinočiau, ką po galais aš mylėjau visą tą laiką“, – gerbėjams atviravo Iggy Azalea, kuri su krepšininku susitikinėjo nuo 2013 metų ir šią vasarą ketino už jo ištekėti.​

AFP/„Scanpix“ nuotr./Iggy Azalea ir Nickas Youngas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Iggy Azalea ir Nickas Youngas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius