-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indų kilmės Manishas Dayalas filme „Šimto žingsnių kelionė“ pasinaudojo tėvo receptu

Talentingą jauną indų virtuvės meistrą Hasaną naujajame kino teatrus jau pasiekusiame filme „Šimto žingsnių kelionė“ (angl. „The Hundred-Foot Journey“) įkūnijęs aktorius Manishas Dayalas ruošdamasis vaidmeniui išties mokėsi gaminti. Išvaizdus jaunas vyras filmą papildė ir tikra savo šeimos patirtimi: Helen Mirren heroję filme papirko omletas su kalendra, koks ruošiamas aktoriaus šeimoje.
Manishas Dayalas filme „Šimto žingsnių kelionė“
Manishas Dayalas filme „Šimto žingsnių kelionė“ / „ACME Film“ archyvo nuotr.

Interviu „NBC News“ 31-erių Manishas Dayalas pasakojo praleidęs mėnesį specialioje kulinarinėje stovykloje.

„Mokėmės teisingai išpjaustyti filė, smulkinti daržoves. Labai greitai supratau, kad svarbiausias virtuvėje teisingas ingredientų paruošimas“, – išmokta pamoka dalijosi aktorius.

„ACME Film“ archyvo nuotr./Filmo „Šimto žingsnių kelionė“ plakatas
„ACME Film“ archyvo nuotr./Filmo „Šimto žingsnių kelionė“ plakatas

Manishas Dayalas neslėpė, kad vaidmuo filme „Šimto žingsnių kelionėje“ – ko gero, iki šiol svarbiausia jo profesinė patirtis. Aktorių atrankose vaikinui teko dalyvauti net keturis mėnesius, kol galiausiai sulaukė išsvajotojo telefono skambučio.

„Man paskambino ir pasakė: „Stevenas nori tave nusamdyti.“ Tai buvo nuostabi akimirka“, – prisiminė aktorius, kurį pastebėjo vienas jo kino pasaulio dievaičių – Stevenas Spielbergas. Anot Manisho .Dayalo, nors šis kino kūrėjas garsėja nuostabiais fantastiniais pasauliais ir  kompiuterinės grafikos panaudojimu, jam nekyla klausimų, kuo kino grandą sužavėjo galimybė dirbti prie „Šimto žingsnių kelionės“.

„ACME Film“ archyvo nuotr./Charlotte Le Bon ir Manishas Dayalas filme „Šimto žingsnių kelionė“
„ACME Film“ archyvo nuotr./Charlotte Le Bon ir Manishas Dayalas filme „Šimto žingsnių kelionė“

„Man aišku, kodėl Stevenas Spielbergas dirba prie šios juostos – juk filmas pasakoja apie dvi tarsi ne savo vietoje esančias kultūras, jų susidūrimą ir didingų siekių troškimą. Herojų pasirinkimuose netrūksta rizikos, kurią Stevenas labai mėgsta“, – pastebėjimais dalijosi aktorius.

Iš JAV Orangeburgo miesto Pietų Karolinoje kilęs Manishas Dayalas teigė priklausęs vienai iš vos kelių mieste gyvenusių indų šeimų.

„ACME Film“ archyvo nuotr./Manishas Dayalas filme „Šimto žingsnių kelionė“
„ACME Film“ archyvo nuotr./Manishas Dayalas filme „Šimto žingsnių kelionė“

„Mano šeimos kelias šiek tiek panašus į mano herojaus Hasano šeimos. Mano tėvai taip pat mėgino kurti sau naują gyvenimą pasitikėdami savo instinktais ir talentais. Viskas taip pat sukosi apie maistą“, – šypsojosi jis. Aktorius pridūrė, kad ypatingasis filme „Šimto žingsnių kelionė“ jo herojaus gaminamas masala omletas su kalendra, raudonaisiais pipirais ir pasukomis – tik vos vos pakeistas mėgstamas jo tėvo receptas.

Gurmaniškų potyrių kupina „Šimto žingsnių kelionė“ su charizmatiškaja Helen Mirren, Omu Puri, Manishu Dayalu ir kanadiete Charlotte Le Bon – jau kino teatruose.

VIDEO: Filmo „Šimto žingsnių kelionė“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius