Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Internautai išjuokė Kylie Jenner: vienerių metų dukrai Kalėdoms padovanojo žiedą su deimantais?

Panašu, kad socialinių tinklų ir realybės šou žvaigždė, „Kylie Cosmetics“ magnatė Kylie Jenner (22 m.) tikrai nėrėsi iš kailio, kad tik šios Kalėdos jos ir buvusio mylimojo Traviso Scotto dukrai Stormi Webster būtų ypatingos. Internete pasirodžius vaizdo įrašui, kuris netrukus buvo ištrintas, Kylie sekėjai įsitikinę, kad ji savo 22 mėnesių dukrai švenčių proga įteikė... žiedą su deimantais.
Kylie Jenner su dukra Stormi ir žiedas
Kylie Jenner su dukra Stormi ir žiedas / Asmeninio albumo nuotr.

Realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“ žvaigždė K.Jener gerbėjams pasigyrė, kad savo mažylei surengė „geriausias visų laikų Kalėdas“. Ir iš tiesų, milijardierės dukrai Stormi šventės buvo tikrai prašmatnios – nuo beveik šešių metrų aukščio eglės puošimo iki filmo „Troliai“ personažo netikėto apsilankymo.

Tačiau tai dar niekis palyginus su dovanomis, kurios galimai atiteko vienerių mergaitei. Kaip rašo „People“, gerbėjai spėja, kad Kalėdų rytą Stormi gavo ne tik žaislų, bet ir prabangų papuošalą.

Mat K.Jenner Kalėdų dienos vakarą instagrame paskelbė kalbas išprovokavusį vaizdo įrašą – jame šalia papuoštos eglutės matyti dukters ranka, ant kurios piršto žvilga žiedas su dviem didžiuliais deimantais.

View this post on Instagram

Stormi’s Christmas❤️????

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

Ir nors žvaigždė konkrečiai neįvardijo, ar žiedas buvo dovanotas Stormi, akylūs sekėjai pastebėjo, kad jis pritaikytas prie mažų pirštų. Tad spėjama, kad tai ir yra K.Jenner kalėdinė dovana dukrai.

Negana to, Kylie pasidalijo ir tikrų tikriausio ponio, pavadinto Olafo personažo iš filmo „Ledo šalis“ vardu, nuotrauka. „Stormi turėjo geriausias visų laikų Kalėdas“, – rašė K.Jenner, taip sudarydama prielaidą, kad mažylė švenčių proga gavo ne tik žiedą, bet ir ponį.

Tiesa, abu įrašai jau po kelių valandų iš oficialios Kylie paskyros instagrame mįslingai dingo.

Asmeninio albumo nuotr./Kylie Jenner įkelta ponio nuotrauka
Asmeninio albumo nuotr./Kylie Jenner įkelta ponio nuotrauka

Tačiau to užteko, kad internautai pasidalytų į dvi grupes. Vieni puolė kritikuoti Kylie, teigdami, kad dovanoti žiedą su deimantais dar net dvejų metų nesulaukusiam vaikui yra pernelyg ekstravagantiška. Kai kurie net atkreipė dėmesį į tai, kad tokia dovana mažai mergaitei gali būti pavojinga.

„Atsiprašau, bet tai, kad beveik dvejų metų Stormi gavo žiedą su deimantais, yra absurdas. Aš žinau, kad žmonės uždirba pinigus, bet tuos pinigus buvo galima išleisti maistui, sąskaitų apmokėjimui ar medžių sodinimui“, – stebėjosi vienas internautas.

Dar kitas nepraleido progos pajuokauti: „Norėčiau, kad Stormi mane įsivaikintų.“

Tačiau kiti stojo ginti K.Jenner, sakydami, kad ji yra mama ir savo atžalai gali dovanoti tai, kas jai atrodo tinkama.

„Tai yra jos pinigai ir ji perka tai, ką nori“, – tviteryje rašė gerbėjas.

Kitas prieš ką nors peikiant kvietė pasižiūrėti į save: „Juk niekas nebekritikuoja tėvų, savo 1–3 metų vaikams perkančių planšetes ir išmaniuosius telefonus.“

„Žmonės pamišo dėl to, kad Stormi gavo žiedą su deimantais, bet juk tai ne mūsų reikalas. Jos mama yra milijardierė“, – kritikai nepritarė dar vienas internautas.

Beje, dar Kalėdų išvakarėse K.Jenner buvęs mylimasis ir Stormi tėtis T.Scottas nustebino savo dukterį rožinio personažo Poppy iš filmo „Troliai“ apsilankymu.

„Geriausia diena kada nors“, – pasidalijusi mielu kadru instagrame rašė Stormi mama Kylie. Nuotraukoje mažylė atrodė laiminga, nes sutiko savo mėgstamo animacinio filmo veikėją.

View this post on Instagram

best day ever ???? @trolls

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Na, o Stormi močiutė Kris Jenner padovanojo anūkei didžiulį žaidimų namą su daugybe įėjimų, židiniu, pašto dėžute, lovomis ir net balkonu. Tokį patį, kokį būdama vaikas turėjo Kylie.

„Tai man primena tas akimirkas, kai tu buvai maža mergaitė“, – graudindamasi Kris sakė savo dukrai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius