Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Internautai negali atsistebėti: modelis iš Pietų Sudano atrodo lyg būtų lėlė, o ne žmogus

Įstabaus grožio tamsiaodė manekenė Duckie Thot (21 m.) varo iš proto internautus – merginos veido bruožai juos verčia abejoti, ar tai tikrai žmogus, ar šokoladinė lėlės Barbės versija.
Duckie Thot
Duckie Thot / 15min montažas / „Instagram“ nuotr.

Duckie Thot, kurios tikrasis vardas yra Nyadak, savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo keliais naujos fotosesijos kadrais, kurie sparčiai išplito socialiniuose tinkluose. Internautai negali atsistebėti, kad nuotraukoje mato ne lėlę iš katalogo, o tikrą gyvą moterį.

„Instagram“ nuotr./Duckie Thot nuotrauka, sulaukusi didžiulio atgarsio socialinėje medijoje
„Instagram“ nuotr./Duckie Thot nuotrauka, sulaukusi didžiulio atgarsio socialinėje medijoje

„Nepatikėsiu, kad ji tikra, kol gyvai nepamatysiu“, – rašė viena mergina, o kita jai antrino: „Nuoširdžiai pamaniau, kad čia Barbė“. „Ji negali būti tikra“; „Geras penkias minutes galvojau, kad čia barbė“, – stebėjosi vyrai.

Pati Duckie iš šio sujudimo dėl jos lėliškos išvaizdos tik pasijuokė – į savo „Twitter“ paskyrą įkėlė susivėlusios tamsios lėlės nuotrauką su prierašu „Nesu tobula. Kartais mergina paslysta“. Vėliau ji taip pat pasidalijo ir tamsiaodės barbės nuotrauka, kurioje ji vilki vien apatiniais ir, laikydama taurę, fotografuoja save prieš veidrodį – šią nuotrauką Duckie gavo iš savo draugės ir ji ją labai prajuokinusi.

Nyadak Thot yra kilusi iš Pietų Sudano, tačiau su šeima kaip pabėgėliai į Australiją atvyko kai ji buvo dar kūdikis.

Ji mados pasaulyje išgarsėjo, kai būdamas 17-os metų dalyvavo populiariame modelių realybės šou „Australia's Next Top Model“ – jame mergina užėmė trečią vietą.

Po šio šou Nyadak ėmė prisistatinėti lengviau ištariamu Duckie vardu. Šiuo metu mergina gyvena Niujorke ir sėkmingai kopia karjeros laiptais mados pasaulyje. Ji sako trokštanti, kad tokios tamsios odos moterys būtų labiau reprezentuojamos mados industrijoje.

„Man nebuvo lengva augti ir neturėti jokių į mane panašių pavyzdžių Australijoje“, – žurnalui „Teen Vogue“ yra sakiusi ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius