Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Internetą drebina reperio T.I. pareiškimas: kasmet tikrina dukters nekaltybę

Kiekvienas žmogus gali daryti tai, ką panorėjęs, tik ne amerikiečių reperio T.I. dukra. Žinomas atlikėjas užrūstino internautus pasigyręs, kad reguliariai veda dukrą pas ginekologą, kad šis patikrintų jos mergystės plėvę ir patvirtintų, jog ji vis dar neprarado nekaltybės, rašo Nypost.com.
Reperis T.I. su dukra Deyjah Harris
Reperis T.I. su dukra Deyjah Harris / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.
Temos: 1 Nekaltybė

Tinklalaidės „Ladies Like Us“ metu iš Atlantos kilęs muzikantas gyrėsi žinantis, kad jo dukra Deyjah Harris (18) vis dar nėra pradėjusi lytinio gyvenimo. T.I., kurio tikrasis vardas Cliffordas Josephas Harrisas, sakė, kad su dukra kasmet lankosi pas ginekologą, „kuris patikrina jos mergystės plėvę“.

„Pasakysiu, kad jai sulaukus 18-kos, jos mergystės plėvė vis dar nepažeista“, – apie seniai paneigtą metodą nekaltybės patikrinimui kalbėjo T.I.

39-erių hito „Whatever You Like“ atlikėjas taip pat pasakojo, kad patikrinimų metu jis būna gydytojo kabinete. Prieš tai jo dukra turi padėti parašą ant sutikimo, kad ginekologas galėtų tik pacientei skirta informacija dalytis su T.I.

Vida Press nuotr./Deyjah Harris su tėvu reperiu T.I. 2014-aisiais
Vida Press nuotr./Deyjah Harris su tėvu reperiu T.I. 2014-aisiais

Tokie reperio pareiškimai neilgai trukus sukėlė didelį pasipiktinimą. Jo komentarai, tai, kad atskleidė privačią informaciją apie dukrą, pavadinti nepadoriais, o jo skleidžiami įsitikinimai – klaidinančiais.

„T.I. pažeidžia savo dukteris erdvę ir žmogiškumą, tai yra vienas šlykščiausių mano girdėtų dalykų“, – rašė internautas tviteryje.

Nors į neigiamas plintančias reakcijas pats reperis dar nesureagavo, savo nuomone pasidalijo T.I. dukra D.Harris. Ji „pamėgo“ įrašus tviteryje, kuriuose jos tėvas išvadintas „šlykščiu“, „kontroliuojančiu“ ir „egoistišku“, nebeseka jo socialiniuose tinkluose.

Kritikai tikina, kad T.I. pasisakymai siunčia labai blogas žinutes. Gydytoja Jennifer Gunter, dažnai vadinama „socialinių tinklų ginekologe“, paneigė visus apie mergystės plėvę ir nekaltybę sklandančius gandus.

„Mergystės plėvė nėra nekaltybės įrodymas. 50 proc. lytiškai aktyvių paauglių mergystės plėvė nepažeista. Ji yra labai lanksti“, – sakė ji.

„Nežinau, kas turi tai išgirsti, bet nekaltybė yra sugalvotas socialinis vaizdinys, kuris nėra niekaip susijęs su jūsų mergystės plėve, – pasisakė organizacija „Planned Parenthood“. – Skaistus yra tas, kuris nėra mylėjęsis. Tačiau „seksas“ skirtingiems žmonėms reiškia skirtingus dalykus, taip pat kaip ir „nekaltybė“… Kad ir kuo tikite, faktas tas, kad nustatyti ar kažkas turėjo lytinių santykių, patikrinus mergystės plėvę, neįmanoma.“

Tinklalaidėje T.I. taip pat buvo pasiteirauta ar jo 15-metis sūnus, omenyje turint lytinius santykius, taip pat yra taip kruopščiai tikrinamas. Kaip ir buvo galima tikėtis, reperis pateikė neigiamą atsakymą.

„Aš tikrai kitaip elgsiuosi su berniuku nei su mergaite“, – sakė jis.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Reperis T.I.
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Reperis T.I.

T.I. su žmona Tamika Cottle augina tris atžalas – du sūnus ir dukrą. Tačiau tai nėra vieninteliai atlikėjo vaikai. Iš ankstesnių santykių su Lashon Dixon reperis susilaukė dviejų sūnų, o su ritmenbliuzo dainininke Ms. Niko – dukros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius