Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Po gimdymo kūno formas atgavusi Beyonce jau planuoja koncertus

Praėjus vos dviem mėnesiams po dukters Blue gimimo, dainininkė Beyonce paskelbė, kad ketina netrukus grįžti į sceną. Kūno formas po gimdymo susigrąžinusi atlikėja pirmuosius pasirodymus ketina surengti gegužę.
Beyonce kartu su vyru Jay-Z vyko vakarieniauti
Beyonce / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Jay-Z Beyonce

Savo oficialiame tinklalapyje atlikėja paskelbė, kad į sceną sugrįš gegužės 25-27 dienomis Jungtinėse Amerikos Valstijose vyksiančių Pilietiniame kare žuvusių karių atminimo dienų šventės proga, praneša people.com.

„Scanpix“ nuotr./Beyonce kartu su vyru Jay-Z vyko vakarieniauti
Beyonce

Beyonce koncertai pažymės Atlantik Sityje pastatyto 2,4 milijardų JAV dolerių vertės pramogų komplekso atidarymą. Dainininkė pasirodys 5 050 žiūrovų talpinančioje salėje. Bilietais į koncertą planuojama prekiauti nuo balandžio 6 dienos.

Užsienio spaudoje juokaujama, kad netrukus į sceną grįžti planuojanti Beyonce savo vyrui Jay-Z nepalieka kito pasirinkimo, kaip tik tapti namų šeimininku ir prižiūrėti jųdviejų dukrelę Blue.

O kol kas, eidama mamos pareigas, Beyonce nesėdi užsidariusi namuose – pastarosiomis savaitėmis ji kelis kartus pastebėta miesto gatvėmis vaikštanti su pirmagime Blue Ivy. Antradienį dainininkė kartu su Jay-Z vyko vakarieniauti į Niujorke esantį restoraną „Nobu“. Moteris aplinkinius žavėjo po gimdymo atgautomis kūno formomis ir įspūdinga, dukros vardo spalvos – mėlyna – suknele („blue“ – liet. „mėlyna“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius