Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Išreklamuota meilė subliuško: vietoj planuotų vestuvių su Nikolajumi Baskovu – kūdikis nuo kito vyro

Garsus Rusijos modelis Viktorija Lopyreva (35 m.) pranešė netikėtą naujieną – ji laukiasi. Ir ne, kūdikio tėvas nėra Rusijos estrados žvaigždė Nikolajus Baskovas (42 m.), su kuriuo gražuolė buvo susižadėjusi ir planavo vestuves. Pasirodo, pora spėjo tyliai išsiskirti, o Viktorija laukiasi nuo naujo mylimojo.
Nikolajus Baskovas ir Viktorija Lopyreva
Nikolajus Baskovas ir Viktorija Lopyreva / „Instagram“ nuotr.

Apie savo nėštumą tituluota gražuolė pranešė trečiadienį instagrame publikavusi nuotrauką, kurioje jau akivaizdžiai matyti jos dailiai suapvalėjęs pilvukas – šios naujienos paslėpti jau nebeįmanoma.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Victoria Lopyreva (@lopyrevavika) on

Po nuotrauka pasipylė sveikinimų lavina, o naujai duotame interviu Viktorija Lopyreva papasakojo apie savo pirmąjį nėštumą. Bei paneigė, kad kūdikio tėvas yra dainininkas Nikolajus Baskovas. Jiedu jau prieš kurį laiką tyliai išsiskyrė, o modelio gyvenime atsirado kitas vyras – ne iš pramogų pasaulio. Jo tapatybę ir privatumą gražuolė kol kas slepia.

Įdomu tai, kad Nikolajus Baskovas su Viktorija Lopyreva vestuves iškelti planavo 2017-ųjų spalio 5-ąją, tačiau šventę atidėjo, mat toji diena sutapo su dainininko senelio mirties metinėmis. Jo motinai ši diena asocijuojasi su netektimi ir jos pageidavimu buvo nuspręsta vestuvėms surasti kitą datą.

„Instagram“ nuotr./Viktorija Lopyreva
„Instagram“ nuotr./Viktorija Lopyreva

Tada pora kalbėjo, kad greičiausiai susituoks po Pasaulio futbolo čempionato, kuris vyko Rusijoje nuo birželio 14 iki liepos 15 dienos. Viktorija Lopyreva yra FIFA ambasadorė Rusijoje, tad tas čempionatas jai turėjo būti pats darbymetis.

Bet likimas susiklostė taip, kad Viktorijos Lopyrevos nėštumo pradžia sutapo su čempionatu, o jam pasibaigus garsi moteris džiaugėsi ne vestuvėmis su Baskovu, o vaikelio laukimu. Tiesa, jų santykiai bendru sutarimu jau buvo nutrūkę gerokai anksčiau – anot modelio, jiedu išliko gerais draugais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius